ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανεβάζει στροφές με Αμπουμπακάρ και Ζινκερνάγκελ

Σλάβια Πράγας - Ολυμπιακός: 1-1

Back to back φιλική ισοπαλία, αλλά αυτή τη φορά με γκολ για τον Ολυμπιακό, στο 1-1 κόντρα στην δυνατή Σλάβια Πράγας - Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν με τον Ρέαμπτσουκ, στο ντεμπούτο των Ζινκερνάγκελ και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία ακόμα ισοπαλία σε επίπεδο φιλικών προετοιμασίας με το 1-1 με τη Σλάβια Πράγας, που πέρυσι έχασε στο... τσακ το πρωτάθλημα από τη Βικτόρια Πλζεν. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφορικά με τη διάταξή του στο παιχνίδι των Πρωταθλητών με τη Σλάβια δεν κατέβασε σχήμα με φουλ βασικούς.

Οι 11 του Μαρτίνς για το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σλάβια Πράγας ήταν οι: Τζολάκης, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Μπαγκαλιάνης, Εμβιλά, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Δέχθηκε πίεση ο Ολυμπιακός, προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε

Ο Ολυμπιακός βρήκε μπροστά του έναν πιο ισχυρό αντίπαλο. Τον πιο δυνατό από κάθε άλλο φετινό φιλικό του, που έπαιξε και επιθετικά και με στόχευση να πιέζει ψηλά. Στο 3ο λεπτό ο Κούντε απείλησε με σουτ και μετά η Σλάβια έβγαλε δύο φάσεις, εκ των οποίων στη μία ο Μανωλάς έκοψε ενώ η μπάλα είχε φύγει από τον Τζολάκη. Στο 15ο λεπτό ο Αγκιμπού Καμαρά από πάσα του Μασούρα βρέθηκε απέναντι από το τέρμα αλλά δέχθηκε πίεση και σούταρε έξω.

Στο 28' ένα σουτ Εμβιλά πήγε έξω ενώ πριν είχε προσπαθήσει να απειλήσει ο Ολυμπιακός. Στο 32' ακυρώθηκε γκολ του Μασούρα ως οφσάιντ μετά από πάσα Ελ Αραμπί και στο 34' ο Ολυμπιακός σκόραρε για το 0-1. Μετά από ένα ωραίο σουτ του Κούντε στο δοκάρι ο Ρέαμπτσιουκ πήρε το... ριμπάουντ και από κοντά βρήκε δίχτυα. Στο 43' ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε από αδράνεια της άμυνας / αδυναμία απομάκρυνσης της μπάλας και καλό σουτ του Ούσου.

Ντεμπούτο Ζίνκερναγεκλ παίζοντας στα άκρα και του Αμπουμπακάρ Καμαρά ως δίδυμο με Τικίνιο
Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές αλλαγές και δοκίμασε εκ νέου το 4-4-2 με τους Ζίνκερναγκελ και Αμπουμπακάρ Καμαρά να κάνουν ντεμπούτο.

Στο 52' ο Μασούρας είχε μία χαμένη ευκαιρία μετά από πάσα Καρβάλιο με τη μπάλα να βρίσκει και δοκάρι. Στο 53' κόπηκε σουτ του Αγκιμπού και στο 63' ο Τικίνιο είχε ένα σουτ λίγο έξω (πήγε κόρνερ). Στο 85' ο Ζίνκερναγκελ έκανε ένα φάουλ που αποκρούστηκε με γροθιές και στο 87' ένα σουτ του Ανδρούτσου πέρασε λίγο έξω. Ο Δανός σε πρώτη φάση χρησιμοποιήθηκε στα άκρα (έξω αριστερά) και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά περισσότερο μπροστά μαζί με τον Τικίνιο. Και στο α' και στο β' μέρος πάντως ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρέσινγκ και υπήρχαν χρονικά σημεία που είχε χάσει την κατοχή της μπάλας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.