Βήμα 1 Προετοιμάζουμε την σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης ως εξής: καψαλίζουμε πολύ καλά τις πιπεριές από όλες τις πλευρές μέχρι να μαυρίσουν. Στη συνέχεια τις τοποθετούμε σε σκεύος και τις κλείνουμε ερμητικά σε μεμβράνη και αφήνουμε να κρυώσουν. Στη συνέχεια βγάζουμε την εξωτερική μεμβράνη και τους σπόρους και τις ψιλοκόβουμε, προσθέτουμε τη ρίγανη και το σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε ελαφρά. Για τη σάλτσα αβοκάντο, τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ με λίγο νερό, αλάτι & πιπέρι.
Βήμα 2 Σε τηγάνι με 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κομμάτια κρέατος (στο βαθμό ψησίματος που επιθυμούμε), αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να ξεκουραστούν για 2-3 λεπτά. Επίσης σε τηγάνι λυώνουμε την γραβιέρα μέχρι να γίνει κρούστα.
Βήμα 3 Ψήνουμε τις τορτίγιας, τοποθετούμε στο κέντρο πρώτα το κρέας , την σάλτσα αβοκάντο, πιπεριά Φλωρίνης και την κρούστα. Γαρνίρουμε στο τέλος με τις πιπεριές χαλαπένιο.
Ετοιμάζουμε το πιο πολύχρωμο κορμό με παγωτό και κάνουμε τα απογεύματα στο σπίτι πιο ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα