ΕΛΛΑΔΑ

Έπιασαν οδηγό με ναρκωτικά

Αλλοδαποί θα διακινούσαν έξι κιλά κάνναβης στην Εύβοια

Οι αστυνομικοί είχαν στήσει ενέδρα στους δυο άνδρες για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι κάνουν συστηματική διακίνηση ναρκωτικών.

Ενέδρα στήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Χαλκίδα το απόγευμα της Παρασκευής σε δύο αλλοδαπούς, έναν 32χρονο και έναν 27χρονο για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι κάνουν συστηματική διακίνηση ναρκωτικών κι έτσι εγκλωβίστηκαν και υποβλήθηκαν σε έλεγχο που οδήγησε στην σύλληψή τους.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 700 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 265 ευρώ. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία τους, όπου κατασχέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Όπως εξακριβώθηκε, ένας από τους δράστες, που οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών, βρίσκεται παράνομα στη χώρα και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Έπιασαν οδηγό με ναρκωτικά

Άλλο ένα μπλόκο που έστησαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στην Ιόνια Οδό, οδήγησε στην σύλληψη ενός οδηγού για ναρκωτικά, τη νύχτα της Παρασκευής. Κατά την διάρκεια του ελέγχου στο όχημα στο οποίο επέβαινε ένας 40χρονος, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του συσκευασίες με συνολικά 31,1 γραμμάρια αποξηραμένης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κιλκίς πέρασαν χειροπέδες σε έναν Έλληνα, στην κατοικία του οποίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς βρήκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 41,5 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.