ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε φιλικό προετοιμασίας

Αρεσε στο ντεμπούτο της η ΑΕΚ, 2-0 τη Γκενκ

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, επικρατώντας 2-0 της Γκενκ στο Βέλγιο. Με τους νεοαποκτηθέντες Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα να πραγματοποιούν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τα κιτρινόμαυρα (όπως βέβαια και ο Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο), η Ενωση έδειξε διάθεση να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, με πίεση ψηλά και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Αν και το αποτέλεσμα δεν έχει μεγάλη σημασία στα φιλικά, πρέπει να σημειωθεί ότι η Γκενκ βρίσκεται σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας, καθώς το βελγικό πρωτάθλημα αρχίζει σε μία εβδομάδα.

Πρωταγωνιστές του αγώνα για την ΑΕΚ ήταν ο Μήτογλου και ο Αθανασιάδης. Ο πρώτος, αν και αμυντικός, είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο. Μόλις στο τρίτο λεπτό, πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου, για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα μετά από παρέμβαση του Μουνιόθ της Γκενκ. Στο 33΄ ο Μήτογλου διαμόρφωσε το τελικό σκορ, μετά από κόρνερ του Μάνταλου και κεφαλιά του Αραούχο. Σε ό,τι αφορά τον τερματοφύλακα της Ενωσης, απέκρουσε πέναλτι του Ντέσερς στο 13΄, ενώ στο 23΄ σταμάτησε τον ίδιο παίκτη σε τετ-α-τετ.

Ο «Δικέφαλος» είχε κι άλλες ευκαιρίες με τους Λιβάι Γκαρσία, Μπότο και Κοσίδη, ενώ διατήρησε την καλή εικόνα της και στο β΄ ημίχρονο, παρά τις πολλές αλλαγές του Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Αθανασιάδη, Τζαβέλλα, Σιμάνσκι, Μήτογλου, Ρότα, Τσούμπερ, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλο, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο Στο β΄ ημίχρονο η ενδεκάδα ήταν Χατζηεμμανουήλ, Μισελέν, Μοχαμαντί, Κορνέζος, Λάτσι, Μουστακόπουλος, Πινέδα, Μπότος, Μαχαίρας, Γιούσης, Κοσίδης, ενώ ως αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι Τζούντα Γκαρσία και Ραντόνια στο τελευταίο τέταρτο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.