ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση Νovartis

Φίλης για απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου: Ο αγώνας μας είναι και για την ίδια τη Δημοκρατία

Στην απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου που διέλυσε εκ των πραγμάτων τη δήθεν «σκευωρία» Novartis αναφέρθηκε ο βουλευτής Α’ Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Φίλης.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Τι συνέβη από προχτές:

Το Δικαστικό Συμβούλιο πέταξε στο καλάθι των αχρήστων το στημένο από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ πολιτικό κατηγορητήριο για δήθεν «σκευωρία» Novartis.
H εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, που για χρόνια έχει σηκώσει στους ώμους το βάρος του καθήκοντος και την τιμή της ελληνικής δικαιοσύνης στα μάτια του κοινού, δικαιώθηκε.
Κυβέρνηση και σκοτεινοί, βουρκώδεις διάδρομοι στην κορυφή της Δικαιοσύνης επιδίωξαν να παραπλανήσουν τους πολίτες. Το πρόσωπο της κυβέρνησης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είπε ψέματα και παρόλα αυτά παραμένει ακόμα στη θέση του.
Δεν πρόκειται απλώς για τακτική ήττα κυβέρνησης, ΝΔ και Μητσοτάκη. Πρόκειται για το ξεγύμνωμα της ξεδιάντροπης στρατηγικής τους εδώ και πέντε χρόνια, που με Μάτι, Μακεδονικό και δήθεν «σκευωρία» Novartis εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό για να κερδίσουν τις εκλογές και να κατακτήσουν την εξουσία.

Η ευθύνη του πρωθυπουργού είναι βαριά. Για την ώρα κρύβεται κάτω από τις ζεστές φτερούγες των κυβερνητικών ΜΜΕ, που απεγνωσμένα προσπαθούν ακόμα και σήμερα να τον προστατεύουν. Πλέον όμως, αποκαλύπεται σε όλη την κοινωνία. Τι συνέβη, το καταλαβαίνει πιστεύω και ο απλός κόσμος της ΝΔ. Χαρακτηριστικό πώς κάποιοι δημοσιογράφοι που είχαν το θάρρος να ζητήσουν συγγνώμη, δείχνουν ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Ο αγώνας δεν είναι μόνο για την κοινωνία, είναι και για την ίδια τη Δημοκρατία.

Η συμμορία που ελέγχει την ενημέρωση και ντροπιάζει διεθνώς την Ελλάδα, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, πρέπει άμεσα να εξαρθρωθεί.»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.