ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο οδηγός

Ηλεία: Τραγικός θάνατος πεζού που παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από αυτοκίνητο

Επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, όταν τον «χπύτησε» το διερχόμενο όχημα - Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο οδηγός.

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ηλεία αργά χθες το βράδυ, όταν ένας άνδρας παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και διαμελίστηκε.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, πρόκειται για έναν άνδρα Ρομά ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην ΕΟ Πατρων - Πύργου στο ύψος του κόμβου Φιλοθέης λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να διασχίσει την εθνική οδό κάθετα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να διαμελιστεί από το εν λόγω αυτοκίνητο.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα, χθες το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Φιλοθέης.

Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έτερο ημεδαπό άνδρα, που κινείτο πεζός.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.