ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας για την αποφυλάκιση Λιγνάδη: Η κοινωνία δεν μπορεί να ανεχθεί ότι είναι ελεύθερος

"Αυτό που δεν μπορεί να ανεχθεί η ελληνική κοινωνία, αυτό που δεν θέλει, είναι κάποιος που έχει καταδικαστεί για βιασμό να είναι εκτός φυλακής και να είναι ελεύθερος". Ο συγκεκριμένος σχολιασμός ανήκει στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί με την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Στέλιος Πέτσας είπε ακόμα ότι το ζήτημα "είναι πολιτικό θέμα, θέλει δε θέλει να το πιάσει κανείς", καθώς απασχολεί την κοινωνία και έχει δύο σκέλη:

Το νομικό, όπου είναι άλλοι οι ειδικοί να το αναλύσουν, αλλά και από την άλλη την κοινωνία. "Από τη στιγμή που απασχολεί την κοινωνία είναι πολιτικό θέμα η αποφυλάκιση Λιγνάδη" πρόσθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα σημείωσε ότι δεν τον βρίσκουν σύμφωνο οι τρόποι διαμαρτυρίας μερίδας καλλιτεχνών και πολιτών.

"Τώρα, να έχουμε ένα πανό σε ένα αρχαίο θέατρο ή στον Λευκό Πύργο, αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο", εξήγησε.

Ο Πέτσας για τα ελληνοτουρκικά

Ερωτηθείς για τα ελληνοτουρκικά, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως η αμυντική θωράκιση της χώρας ενισχύεται διαρκώς και θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια αυτή η ενίσχυση, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα οφείλει να είναι πάντοτε έτοιμη να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε πρόκληση από τη γείτονα είτε από τον Ερντογάν είτε από όποιον άλλον αξιωματούχο, λέγοντας ακόμη πως απαιτείται επαγρύπνηση και ενότητα από την πλευρά μας

Σε ό,τι αφορά στα σενάρια για πρόωρες εκλογές και την οικονομία, ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε πως "ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι αφορά τις εκλογές και το πότε αυτές θα γίνουν. Αυτό που έχει σημασία είναι να προχωρά το έργο που κάνει κάθε υπουργείο, να έχει ένα θετικό πρόσημο για την κοινωνία, όπως αυτό που κάνουμε στο Υπ. Εσωτερικών, το οποίο θα το κρίνουν οι πολίτες την ώρα των εκλογών".

"Ενισχύουμε τα αδύναμα νοικοκυριά με τη μεγαλύτερη δυνατότητα που μας δίνουν τα δημοσιονομικά δεδομένα. Το κάναμε με τους λογαριασμούς ρεύματος που ήταν το πρόβλημα πριν από λίγους μήνες, το κάναμε με την επιδότηση της τιμής των καυσίμων στην αντλία" σημείωσε ο Στ. Πέτσας, λέγοντας πως παρά τις πιέσεις, ο ίδιος είναι αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Ο Στέλιος Πέτσας κατέληξε τονίζοντας ότι το οικονομικό επιτελείο είναι εκείνο που έχει τα δεδομένα, γνωρίζει το δημοσιονομικό περιθώριο που προκύπτει και θα κάνει τις σχετικές εισηγήσεις στον πρωθυπουργό για την περαιτέρω ενίσχυση ευάλωτων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, σε χρόνο που θα αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.