ΕΛΛΑΔΑ

Ξάφρισε μεγάλο ποσό μέσα από φορτηγό

Πρέβεζα: Έκλεψε πορτοφόλι από όχημα και ξεκίνησε να κάνει αγορές

Υπήρχαν μέσα 15 ευρώ σε μετρητά και μία τρπεζική κάρτα.

Ενάμισι μήνα μετά την κλοπή ενός πορτοφολιού από το εσωτερικό αυτοκινήτου στον Λούρο Πρέβεζας, ταυτοποιήθηκε ο δράστης που το "βούτηξε" και βρήκε μέσα 15 ευρώ και μια τραπεζική κάρτα, με την οποία στη συνέχεια συναλλαγές ύψους 136 ευρώ σε καταστήματα της Άρτας.

Η υπόθεση της κλοπής, που είχε γίνει στις 19 Μαΐου, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Πρέβεζας και αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία του Έλληνα δράστη, που είναι κάτοικος της Άρτας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Ξάφρισε μεγάλο ποσό μέσα από φορτηγό

Δεν πρόλαβε να χαρεί ένας Έλληνας το ποσό των 1.400 ευρώ που έκλεψε μέσα από ένα Δ.Χ. φορτηγό το οποίο ήταν σταθμευμένο στη Ναύπακτο μαζί με διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα του οδηγού, το βράδυ της Παρασκευής. Λίγη ώρα μετά την κλοπή, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρήκαν πάνω του τα κλοπιμαία, συνελήφθη και προσήχθη στο τμήμα Ναυπακτίας, απ' όπου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Λίγες ώρες μετά την εισβολή τους το πρωί της Παρασκευής σε ένα σπίτι στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από το οποίο άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, συνελήφθησαν από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βέλου- Βόχας δύο από τους δράστες ηλικίας 20 και 28 χρόνων. Ένα μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του σπιτιού και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία. Οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη έναν άγνωστο προς το παρόν συνεργό τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.