ΕΛΛΑΔΑ

Ενημερώθηκε διεξοδικά για την κατάσταση

Συνάντηση Γιώργου Παπανδρέου, με εκπροσώπους εργαζομένων στα ναυπηγεία Ελευσίνας

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους των Εργαζομένων στο Ναυπηγείο Ελευσίνας, του Προεδρείου της ΓΣΕΕ και της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής του Κινήματος.

Στη συνάντηση, ο πρώην Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε διεξοδικά για την κατάσταση που επικρατεί στο Ναυπηγείο Ελευσίνας, καθώς και για το Επιχειρησιακό Σχέδιο που προωθεί ο Υπουργός Ανάπτυξης και βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης που αφορά το παρόν και το μέλλον του Ναυπηγείου, αλλά και των αγώνων των Εργαζομένων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο πρώην Πρωθυπουργός, εξέφρασε τη στήριξή του στον αγώνα των Εργαζομένων και στην ανάγκη αναζήτησης ενός βιώσιμου Επιχειρησιακού Σχεδίου, το οποίο θα διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του Ναυπηγείου, τη συμβολή του Ναυπηγοεπισκευαστικού Τομέα στη δημιουργία μιας εξωστρεφούς και ανταγωνιστικής προοπτικής για την Ελληνική επιχειρηματικότητα και για τη δημιουργία βιώσιμων θέσεων εργασίας. Επίσης, υπογράμμισε την ανάγκη σεβασμού προς τον θεσμό των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

«Είμαστε μαζί στον αγώνα για βιώσιμο Ναυπηγοεπισκευαστικό Τομέα με βιώσιμες θέσεις εργασίας και θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτήν την κατεύθυνση», τόνισε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, προς τους εκπροσώπους των Εργαζομένων, Θανάση Δανούση, Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ, Παναγιώτη Ρεντούμη, Επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ Ναυπηγείων Ελευσίνας, Νεκτάριο Αλεξάκη, Μέλος της ΠΑΣΚΕ Ναυπηγείων Ελευσίνας και Αγαθάγγελο Σερέπα, Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Έχει την τεχνογνωσία ο Τζέφρι Παπανδρέου. Η κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη (Ααρών Αβουρή), ξεπούλησε τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και κατόπιν οι ξένοι αγοραστές τα χρεοκόπησαν αφήνοντας τους εργαζόμενους στο δρόμο. Όποια λύση και να προτείνει το εγκληματικό ΠΑΣΟΚ ισοδυναμεί με καταστροφή.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.