Neo

Το… παραλίγο μήνυμα για... παραίτηση του Καραμανλή

Ως γνωστόν, ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε να μην μιλήσει στην τιμητική εκδήλωση για τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Περιστέρι, καθώς οι προηγούμενοι ομιλητές είχαν μιλήσει πολύ και ο κόσμος είχε αρχίσει τα γιουχαΐσματα γιατί περίμενε ώρα να ακούσει τον Μανόλη Μητσιά, την Ηρώ Σαΐα και, φυσικά, τον Γιώργο Νταλάρα. Πάντως, επειδή το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού είχε διανείμει σε κάποια ΜΜΕ την ομιλία που επρόκειτο να εκφωνήσει, σε αυτή υπήρχε ένα… ενδιαφέρον μήνυμα: ο Κώστα Καραμανλής, συγκεκριμένα, είχε αποφασίσει να εξάρει το θάρρος του Σταύρου Ξαρχάκου να παραιτηθεί από την ευρωβουλευτική έδρα του, γνωρίζοντας προφανώς ότι αυτό θα αναζωπύρωνε την φημολογία ότι αυτό σκέπτεται να κάνει και ο ίδιος. Βεβαίως, επειδή ο Neo δεν διεκδικεί ρόλο ψυχογράφου του Κώστα Καραμανλή, θα αναμένει να δει κατά πόσον θα στείλει κάποιο μήνυμα περί… παραίτησης σε άλλη αφορμή, αφού προχθές φοβήθηκε το γιουχάισμα και ανέβαλε τα όποια μηνύματα ήθελε τυχόν να στείλει…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Να μην ανησυχείς Μπόγδη και εσύ και ο Κώτσας Αβουρής (Κώστας Σημίτης) και ο Τζέφρι Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης είστε μια τρίχα από τα π@πάρια του Κώστα Καραμανλή. Στο Βουκουρέστι το 2008 είπε όχι στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το όνομα της Μακεδονίας μας. κανένας προδότης και ρουφιάνος του ΠΑΣΟΚ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Θα προτιμούσε χίλιες φορές να ξεπουλήσει την Ελλάδα. καθάρματα πασόκοι, αλήτες.

  2. Το μήνυμα περί Κώστα Καραμανλή μας το έχει στείλει ο ίδιος από τότε που μπήκε στην πολιτική. Μας λέει δε το μήνυμα αυτό :
    Ότι ο *πολιτικάντης αυτός υπήρξε άχρηστος και χωρίς κανένα χάρισμα , πολιτικός ή πολίτης για την χώρα μας .
    Παραμένει δε μουγγός έκτοτε !
    Μας διακυβέρνησε μόνον με ένα όνομα που κληρονόμησε !
    Υπήρξε όμως ΑΧΡΗΣΤΟΣ , επισφαλής και επικίνδυνος για την Δημοκρατία μας …
    Ελάτε πολιτισμένα τώρα να το δυζητήσουμε . Με τα ντοκουμέντα και τα πεπραγμένα των πολιτικών αποφάσεων που πήρε ή ,των σκανδαλων, οικονομικών και άλλων που .Δημιούργησε!
    Μόλις ανακατευθεί στην Συζήτηση και η φανατική οπαδός του, και οπαδός της δικτατορίας των Συνταγματαρχών που παρέδωσαν την την μισή σχεδόν Κύπρο στους Τούρκους (γιατί ο «ΕΘΝΑΡΧΗΣ » θείος του Κώστα είχε ήδη πουλήσει τους ΑΓΩΝΕΣ του Μακάριου στις συμφωνίες του της Γενεύης
    ορίζοντας και τους Τούρκους σαν εγγυητές της
    αυτοδιάθεσης των αδελφών μας Κυπρίων ),
    Η Μαργαρίτα Βερύκιου , μόλις σκάσει μύτη με τις αισχρολογίες και αερολογίες της θα επανέλθω συνεχίζοντας να σας θυμίζω τα σκάνδαλα και τους λόγους που έφεραν την πτώχευση μας!
    Έτσι θα δούμε , αν και κατά πόσο ο κωστακαραμανλησμος (Που βρίσκεται και δρα στο δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σήμερα,
    Και στα δυο αυτά κόμματα , Οι αρχηγοί των οποίων κομμάτων Δεν τον αποκηρύσσουν αυτήν την βαριά μας ασθένεια !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.