ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν αξίζει στους Έλληνες...

Δεν είναι κανονικότητα... 

Στην πεποίθηση ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να πείσει ούτε τους ακραιφνείς υποστηρικτές της, καταλήγουν στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, μετά και από τις τελευταίες δηλώσεις κορυφαίων υπουργών γύρω από το θέμα της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και των όσων ειπώθηκαν χθες στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. "Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Άδωνι Γεωργιάδη, που ανέφερε ότι 'ο κόσμος θα πεινάσει τον χειμώνα και εμείς ασχολούμαστε με το κινητό του Ανδρουλάκη', ομολογώντας την ευθύνη του ως υπουργός Ανάπτυξης για την οικονομική κατάσταση στην χώρα, σήμερα (σ.σ. χθες) ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης επιμέρισε την ευθύνη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής για τη συζήτηση γύρω από την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα της λειτουργίας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών", σχολίαζαν χθες στην Χαριλάου Τρικούπη, διερωτώμενοι μήπως δεν άκουσε τον κ. Γεραπετρίτη. Και αυτό διότι ο τελευταίος, ακυρώνοντας όσα υποστήριζε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, επί εβδομάδες, ανέφερε πως δεν ξέρει τον λόγο της παρακολούθησης ενός ευρωβουλευτή, που επί οκταετία δεν αποτελούσε 'εθνικό κίνδυνο', αλλά έγινε ξαφνικά κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. "Η κυβέρνηση δεν πείθει πια ούτε τους πιο ακραιφνείς υποστηρικτές της", λένε, περιγράφοντας τις κινήσεις του Μεγάρου Μαξίμου επί του θέματος ως 'δείγματα του επικίνδυνου επιτελικού παρακράτους της ΝΔ, που πάνω στον πανικό του να διατηρήσει τις καρέκλες εξουσίας, άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα υπονοεί". Στην Χαριλάου Τρικούπη, εξάλλου, αναδεικνύουν, ώς όφειλαν και το 'παρών' των βουλευτών της ΝΔ στην ψηφοφορία γι τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, προ ημερών, στη Βουλή, την ώρα που άπαντες διαβεβαιώνουν ότι θέλουν να προχωρήσει η έρευνα. "Δεν είναι κανονικότητα οι παρακολουθήσεις, πολλώ δε μάλλον των πολιτικών σου αντιπάλων", λένε, "δεν είναι κανονικότητα η γκεμπελική προπαγάνδα του Μαξίμου ότι 'ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι απρόθυμος να ενημερωθεί'", ειδικά τη στιγμή που ο κ. Γεραπετρίτης θέλοντας να βγάλει τις ευθύνες του πρωθυπουργού εκτός κάδρου, 'ομολογεί' ότι δεν ήξεραν τίποτα. Για την Χαριλάου Τρικούπη, όμως, δεν είναι ακόμα κανονικότητα να επιχειρείται να καταστεί υπόλογο το θύμα για την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα της ΕΥΠ, την οποία χρησιμοποίησε η κυβέρνηση για να θέσει σε ομηρία -όπως λένε- ένα κόμμα. Ούτε από την άλλη η 'επιδότηση' των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας και του λόμπι φυσικού αερίου, μετατοπίζοντας το βάρος στον πολίτη και τον κρατικό προϋπολογισμό. "Αυτή η νοσηρή κανονικότητα, κομμένη και ρεμμένη στα μέτρα της κυβέρνησης της ΝΔ, δεν αξίζει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες", λένε, δηλώνοντας παράλληλα αποφασισμένοι η υπόθεση των υποκλοπών να φτάσει μέχρι τέλους και μάλιστα με αποκλειστικά θεσμικό τρόπο.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. «Η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών έχει σκοπό την προστασία του απορρήτου των επιστολών, της ελεύθερης ανταπόκρισης ή επικοινωνίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο καθώς και την ασφάλεια των δικτύων και πληροφοριών.
  Με το άρθρο 1 του νόμου 3115/2003 συστάθηκε, σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 19 του Συντάγματος, η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών με σκοπό την προστασία του απορρήτου των επιστολών, της ελεύθερης ανταπόκρισης ή επικοινωνίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο καθώς και την ασφάλεια των δικτύων και πληροφοριών.
  Στην έννοια της προστασίας του απορρήτου των επικοινωνιών περιλαμβάνεται και ο έλεγχος της τήρησης των όρων και της διαδικασίας άρσης του απορρήτου, που προβλέπονται από τον νόμο…..»
  Η αρχή λοιπόν αυτή , μια ακόμη επίτευξης του υγειούς 
Πα.Σο.Κ. την οποία προσέθεσε στην Δημοκρατία μας το κόμμα μας είναι :
  Αρχή διασφάλισης για την Δημοκρατία και το κράτος Δικαίου το οποίο επιθυμούμε να διατηρούμε εμείς οι ενεργοί πολίτες της βάσης του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα ΑΛλαγής ,
  για το οποί θα αγωνιστούμε μέχρι αποκατάστασης της αλήθεια και της θωράκισης του τίμιου και σοβαρού Δημοκρατικού αυτού Θεσμού , χωρίς ανταλλάγματα ή ρουσφέτια !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.