ΕΛΛΑΔΑ

Πώς το έσκασε

Γυναικοκτονία Περιστέρι: Στον ανακριτή σήμερα ο 22χρονος

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα, στις 10 το πρωί, ο 22χρονος από το Πακιστάν που ομολόγησε πως δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα, μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι την 1η Αυγούστου.

Ο 22χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στη Βόρεια Μακεδονία και παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι εκείνος σκότωσε τη 17χρονη, κλείνοντας το στόμα και τη μύτη της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα δακτυλικά αποτυπώματα που εξετάστηκαν από την αστυνομία, προκύπτει ότι ανήκουν σε δύο διαφορετικά ονόματα και ο άνδρας έχει τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης δηλωμένες στην αστυνομία. Έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ έχει καταθέσει και δύο αιτήσεις ασύλου που απορρίφθηκαν επειδή ο φάκελος ήταν ελλιπής.

Ο γυναικοκτόνος μόλις δολοφόνησε την άτυχη 17χρονη πήρε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, άφησε τα κλειδιά του σπιτιού, στο οποίο έμενε μαζί με την Νικολέττα και εξαφανίστηκε. Οπως αναφέρθηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN ο Πακιστανός επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο και του είχε αποκαλύψει πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια συναντήθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης όπου επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις Αρχές από τη συμπρωτεύουσα ο 22χρονος κατάφερε να μπει σε ένα γκρουπ παράνομων μεταναστών και να διαφύγει από τη χώρα, φτάνοντας στη Βόρεια Μακεδονία.Στην Θεσσαλονίκη όμως μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, που είχε όλες τις πληροφορίες για τις κινήσεις του νεαρού Πακιστανού, και εκεί είχε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης, την Διεύθυνση Αλλοδαπών και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιωνίας Κιλκίς, για να μεθοδευτούν οι ενέργειες και να αξιοποιηθούν οι πληροφορίες.

Παράλληλα, μέσω της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, υπήρξε επαφή με τις αστυνομικές αρχές της Βόρειας Μακεδονίας, τις οποίες η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε για την πρόθεση του 22χρονου να περάσει τα σύνορα με σκοπό να φτάσει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η αστυνομία της Βόρειας Μακεδονίας εντόπισε τον καταζητούμενο σε ομάδα παράτυπων μεταναστών νότια των Σκοπίων, τον οδήγησαν μέχρι τα σύνορα και εκεί συνελήφθη από το κλιμάκιο των Ελλήνων αστυνομικών, οι οποίοι τον περίμεναν, καθώς είχε ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αυτά τα Ισλαμικά σκουπίδια τους φονιάδες από το Πακιστάν υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Να τους χαίρονται οι καραγκιόζηδες της πλατείας Κουμουνδούρου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.