ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το επεισόδιο Τούχελ-Κόντε έχει προκαλέσει αίσθηση

Η FA ερευνά τον Τούχελ για τα σχόλια του για τον διαιτητή στην ισοπαλία με την Τότεναμ

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) διερευνά τα σχόλια του Τόμας Τούχελ, αφού ο προπονητής της Τσέλσι επέκρινε τον διαιτητή Άντονι Τέιλορ για τις αποφάσεις του στο ισόπαλο 2-2 της Κυριακής με την Τότεναμ.

Ο Τούχελ κατηγόρησε τον Τέιλορ και τον Video Assistant Referee (VAR) ότι πήραν λανθασμένες αποφάσεις που τελικά βοήθησαν τους «Σπερς» να φύγουν από το Στάμφορντ Μπριτζ με ένα βαθμό ενώ στη συνέχεια «άναψαν τα αίματα» και τόσο αυτός όσο και ο ομόλογός του Αντόνιο Κόντε δέχθηκαν κόκκινη κάρτα από το διαιτητή.
Στη συνέντευξη Τύπου του μετά τον αγώνα, ο Τούχελ αποδοκίμασε την «τεράστια παρερμηνεία των καταστάσεων» και είπε ότι «θα ήταν καλύτερα» αν ο Τέιλορ δεν συμμετείχε πλέον στη διαιτησία των αγώνων της Τσέλσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports)

Μια διαδικτυακή αίτηση, που ζητούσε να μην διαιτητεύει πλέον παιχνίδια της Τσέλσι ο Τέιλορ στο μέλλον, ξεκίνησε από τους οπαδούς λίγο μετά τον αγώνα και έχει ήδη λάβει περισσότερες από 100.000 υπογραφές.
Ενώ τόσο ο Τούχελ όσο και ο Κόντε συμμετείχαν σε μια έντονη ανταλλαγή «απόψεων» μετά το σφύριγμα της λήξης, οι δύο προπονητές ήταν σχετικά ήρεμοι μετά το παιχνίδι και είπαν ότι δεν είχαν κρατούσαν κακία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.