Neo

Η κυβέρνηση έχει τελειώσει πολιτικά

Το πολιτικό τέλος της κυβέρνησης έχει επέλθει. Αυτό υποστηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Οικονόμου.

Μιλώντας στην Αυγή για την υπόθεση της παρακολούθησης του προέδρου του κόμματός του Νίκου Ανδρουλάκη, ο κ.Οικονόμου έκανε λόγο για αντισυνταγματική και παράνομη παρακολούθηση από την ΕΥΠ, και για αδυναμία ή αποφυγή αποκάλυψης της ταυτότητας όποιου επιχείρησε να εγκαταστήσει παράνομο λογισμικό στο τηλέφωνο του κ.Ανδρουλάκη και του υποκινητή του, που κατά τον ίδιο επισφραγίζει το πολιτικό τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Υποστήριξε ωστόσο ότι «η αποδοκιμασία της κυβέρνησης είναι απαραίτητο, αυτή τη φορά, να γίνει όχι λόγω δυσμενών για αυτήν εντυπώσεων, αλλά λόγω της επιβεβαίωσης αδικημάτων, πολιτικών και άλλων, τα οποία έχει διαπράξει». Διαβεβαίωσε, εξάλλου, ότι στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θέλουν η επόμενη κυβέρνηση να μην είναι προϊόν πολιτικής ‘αρπαχτής’, αλλά συνειδητή επιλογή του ελληνικού λαού για βάσιμους λόγους.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Την γυναίκα του Λαλιώτη εννοείς Νικ με την πολυώροφη ιδιόκτητη κλινική στην Ασκληπιού; Όλοι στο ΠΑΣΟΚ είστε βουτηγμένοι στην λάσπη και στο σκατό.

  2. Νικ 13:50 20/08/2022

    Ψυχίατρο…επειγόντως!!!!

  3. Τελειωμένο είναι το ΠΑΣΟΚ από τον Σημίτη και μετά. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να το ανεβάσετε φασίστες του ΚΙΝΑΛ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.