ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή

Μ. Κατρίνης: Επιτακτική η ανάγκη για κάθαρση

Η "ανάγκη για κάθαρση" έγινε ακόμα πιο επιτακτική μετά την κυνική πρόσφατη εμφάνιση του πρωθυπουργού, είπε από το βήμα της Βουλής, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας επί της πρότασης του κόμματός του για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η εμφάνιση του πρωθυπουργού στη σχετική συζήτηση των αρχηγών "κατέδειξε στον λαό το τι έγινε με τις υποκλοπές και ποιος πραγματικά ευθύνεται" είπε ο κ. Κατρίνης και συνέχισε: Έδειξε και πόσο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν τα πράγμα για το πολίτευμα και τη Δημοκρατία, όταν η ηγεσία της χώρας, ο πρωθυπουργός και η στενή επιτελική του ομάδα εκτρέπονται από αυτά που το Σύνταγμα και οι νόμοι και η πολιτική ηθική ορίζουν.

Όπως είπε ο κ. Κατρίνης, τις επιπτώσεις τις βλέπουμε καθημερινά και παντού:
-Στη μεγέθυνση της κρίσης εμπιστοσύνης απέναντι στο κυβερνών κόμμα, στον πρωθυπουργόν στη διεθνή εικόνα της χώρας, στο πολιτικό σύστημα ακόμα και στην οικονομία
-στην αύξηση της ανασφάλειας, στην όξυνση της πόλωσης και στην απομάκρυσή των αναγκαίων προσπαθειών συναινέσεων για την αντιμετώπιση των πολύ σημαντικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.