ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δηλώσεις μετά την συνάντηση με τον διοικητή της ΕΥΠ

Όλγα Γεροβασίλη: Να γνωρίζουν όλοι ότι η συγκάλυψη δεν θα γίνει ανεκτή

«Η συγκάλυψη δεν θα γίνει ανεκτή», δήλωσε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, μετά την συνάντηση που είχε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον νέο διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη.

Μετά την συνάντηση, η κ. Γεροβασίλη δήλωσε: «Μετά τις αποκαλύψεις που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες, κάποιοι υψηλόβαθμοι της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών έχουν δώσει εντολές προκειμένου να καταστραφεί υλικό που έχει να κάνει με το γνωστό θέμα των παρακολουθήσεων-υποκλοπών, ζητήσαμε να δούμε τον νέο διοικητή της ΕΥΠ. Να εκφράσουμε την ανησυχία μας, να επιμείνουμε, να τονίσουμε την ανάγκη να γίνει μία εις βάθος έρευνα, και ότι σε κάθε περίπτωση από την πλευρά μας, αλλά και από την πλευρά του προοδευτικού κόσμου της χώρας, δεν θα γίνουν ανεκτές τέτοιου τύπου πρακτικές. Αυτό ήταν το αντικείμενο της συζήτησής μας. Θα παρακολουθούμε στενά ένα τόσο μεγάλο ζήτημα, το οποίο ταράζει, ένα σκάνδαλο που συγκλονίζει σήμερα την πολιτική ζωή του τόπου. Προφανώς δεν μπορούμε παρά να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη διαρκώς σε αυτό, προκειμένου να μην συγκαλυφθούν στοιχεία και έτσι αυτό το σκάνδαλο να αποκαλυφθεί κάποτε. Εκτός από τον πολιτικό υπεύθυνο που είναι πραγματικά ο κ. Μητσοτάκης. Να μην συγκαλυφθούν στοιχεία αλλά να δοθούν απαντήσεις στον ελληνικό λαό».

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, που μετείχε στο κλιμάκιο, δήλωσε από την πλευρά του: «Αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, είναι το κόμμα εκείνο που μένει πιστό στο ρόλο του, τόσο για τη διασφάλιση της δημοκρατίας στη χώρα μας, της διαφάνειας και των δικαιωμάτων για σήμερα και για αύριο, αλλά και για το κύρος και τη λειτουργία των κρατικών δομών και κυρίως των ευαίσθητων κρατικών δομών, όπως είναι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Για την δική σου ιδιωτική κλινική στην Άρτα πες μας καλύτερα άθλια Όλγα Βλαχοβασίλη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.