ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το χρονοδιάγραμμα των εργασιών

Βουλή: Την Παρασκευή η «μάχη» των πολιτικών αρχηγών για τις παρακολουθήσεις και Δευτέρα η εξεταστική

Σύμφωνα με όσα αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής μεθαύριο Τετάρτη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας προκειμένου να διατυπώσει γνώμη για το νέο προϊστάμενο της ΕΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη, επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ερχόμενη Παρασκευή στην Ολομέλεια της Βουλής θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, την οποία ζήτησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για το ζήτημα των υποκλοπών.

Τη Δευτέρα 29/8 η Ολομέλεια της Βουλής θα συγκληθεί προκειμένου να συζητήσει και να λάβει απόφαση επί του αιτήματος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και ενδεχόμενες έκνομες ενέργειες της ΕΥΠ επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, με επίκεντρο την παρακολούθηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη.

Και κατόπιν, την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει εκ νέου η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, καθώς σχετικά αιτήματα έχουν καταθέσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ προκειμένου να κληθούν τα πρόσωπα-κλειδιά στην υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.