AUTO - MOTO

5 πλεονεκτήματα της online ασφάλειας αυτοκινήτου

Γιατί να προτιμήσεις την online ασφάλεια αυτοκινήτου;

Είσαι στην διαδικασία αναζήτησης της καλύτερης ασφάλειας αυτοκινήτου; Η online ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η λύση που ψάχνεις για να κάνεις την σωστή επιλογή, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις σύγκριση τιμών, ασφαλιστικών καλύψεων και αγοράς μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του COSMOTE Insurance. Αν δεν έχεις κάνει στο παρελθόν online ασφάλεια αυτοκινήτου, τότε μπορεί να μην γνωρίζεις τα οφέλη της διαδικασίας. Στο άρθρο που ακολουθεί θα μάθεις πώς λειτουργεί το COSMOTE Insurance και ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η online ασφάλιση του αυτοκινήτου σου.

5 πλεονεκτήματα της online ασφάλειας αυτοκινήτου

  1. Γρήγορη έρευνα αγοράς

Μέσα  από το COSMOTE Insurance, μπορείς να δεις σε πραγματικό χρόνο όλα τα διαθέσιμα ασφαλιστικά πακέτα της αγοράς και να συγκρίνεις τιμές και καλύψεις, επιλέγοντας την πιο συμφέρουσα λύση για εσένα. Σε πολύ σύντομο χρόνο εμφανίζονται στην οθόνη σου τα διαθέσιμα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.

  1. Χαμηλότερες τιμές

Η online ασφάλιση αυτοκινήτου, εγγυάται χαμηλότερες τιμές καθώς καταργούνται οι προμήθειες που παίρνουν οι ασφαλιστές, οι οποίοι διαμεσολαβούν σε ένα συμβόλαιο.  Επιπλέον, στις online ασφάλειες διαμορφώνεις ένα εξατομικευμένο πακέτο ασφάλισης κι έτσι δεν πληρώνεις χρήματα για καλύψεις που μπορεί να μην χρειαζόσουν. Στο COSMOTE Insurance, μπορείς να βρεις ειδικές εκπτώσεις από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες και να πετύχεις την καλύτερη τιμή στο ασφαλιστικό σου πακέτο.

  1. Άμεση πρόσβαση στην πληροφορία

Το COSMOTE Insurance, σου δίνει την δυνατότητα να έχεις πρόσβαση από όπου κι αν βρίσκεσαι. Με την αύξηση της χρήσης των κινητών συσκευών, μπορείς να δεις τις τιμές των ασφαλειών αυτοκινήτου οποιαδήποτε στιγμή και να έχεις στην κατοχή σου το συμβόλαιο που σε εξυπηρετεί μέσα σε λίγα λεπτά.

  1. Εύκολη διαδικασία

Για την online ασφάλεια αυτοκινήτου, δεν απαιτούνται δικαιολογητικά και συναντήσεις με ασφαλιστές.  Ακόμη, η πληρωμή μπορεί να γίνει διαδικτυακά με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους όπως κατάθεση σε λογαριασμό, πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή τηλεφωνικά με χρέωση κάρτας. Τέλος,  υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις.

  1. 24/7 Εξυπηρέτηση

Η πλατφόρμα του COSMOTE Insurance, προσφέρει εικοσιτετράωρη εξυπηρέτηση online. Η διαδικτυακή εξυπηρέτηση μπορεί να γίνεται μέσω τηλεφώνου όλο το 24ωρο, email ή ακόμη και μέσω ειδικής φόρμας.  Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το αίτημά σου θα ληφθεί και θα υπάρχει πάντα κάποιος ασφαλιστικός σύμβουλος να σε εξυπηρετήσει, ό,τι κι αν συμβεί.

Πώς θα προχωρήσεις στην online ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;

Εάν ενδιαφέρεσαι να προχωρήσεις στην online ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, αρκεί να χρησιμοποιήσεις την ηλεκτρονική πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών του COSMOTE Insurance και πολύ εύκολα, προσθέτοντας κάποια στοιχεία σου και του αυτοκινήτου, να δεις τις τιμές από τα διαθέσιμα ασφαλιστικά πακέτα στην οθόνη σου. Επιπλέον, η συγκεκριμένη πλατφόρμα σου δίνει την δυνατότητα επιλογής του τύπου ασφάλισης αλλά και των καλύψεων που εξυπηρετούν τις ανάγκες σου.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις ωστόσο είναι ότι όλα τα ασφαλιστικά συμβόλαια διαθέτουν εξαρχής την κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων του ιδιοκτήτη και του οδηγού, την οποία επιβάλλει ο Νόμος ως ελάχιστη κάλυψη. Εφόσον καταλήξεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου που επιθυμείς, μπορείς να την επιλέξεις και σε λίγα λεπτά να λάβεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email σου.

Εκμεταλλεύσου τις ευκολίες που δίνει η ψηφιακή εποχή και επίλεξε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου Online μέσα από το COSMOTE Insurance. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά του κάθε συμβολαίου και βρες τις χαμηλότερες τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτων εύκολα και γρήγορα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.