ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκαλτιέ: «Η σχέση του Νεϊμάρ με τον Μπαπέ είναι καλή»

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να συνεχίσει την καλή της πορεία με μια νίκη αύριο (10/9) απέναντι στην Μπρεστ. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ, μιλώντας σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ανέφερε ότι δεν θα αλλάξει τον Ντοναρούμα με τον Κέιλορ Νάβας, ενώ τόνισε ότι η «ανάπαυση» της...τρίαινας «MNM» (Μπαπέ-Νεϊμάρ-Μέσι) στο σύνολό της, δεν είναι μια πιθανή επιλογή αυτή τη στιγμή.

«Δεν πρόκειται να κάνουμε αλλαγές. Δεν είμαι τέτοιος προπονητής. Συχνά ξεχνάμε ότι ο Ντοναρούμα είναι νεαρός. Έκανε λάθος υπολογισμό σε ένα κόρνερ κόντρα στη Γιουβέντους, αλλά είχε δύο αξιόλογες αποκρούσεις», είπε, ενώ μιλώντας για τη σχέση Μπαπέ-Νεϊμάρ, τόνισε:

«Η σχέση τους είναι καλή. Αναζητούν ο ένας τον άλλον στην προπόνηση, συναναστρέφονται. Συζήτησαν και δεν υπάρχουν προβλήματα. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Κιλιάν θα δώσει εξαιρετικές ασίστ στον Νεϊμάρ. Δεν είδα ότι υπήρχε κάτι αρνητικό στο ματς με τη Γιουβέντους. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε τον Νεϊμάρ, τον Μπαπέ και τον Μέσι στον πάγκο. Είναι πιθανό ένας από αυτούς να ξεκουράζεται. Επίσης δεν θα υπάρξουν αλλαγές τακτικής σε αμυντικό επίπεδο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.