Λάρισα: Νεκρός στην άσφαλτο 27χρονος μοτοσικλετιστής
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.
Νέα τραγωδία καταγράφηκε στη Λάρισα σήμερα με θύμα έναν 27χρονο που ενεπλάκη σε τροχαίο.
Ο οδηγός της μηχανής -περίπου 27 ετών- που εξετράπη τις πρώτες πρωινές ώρες «έσβησε» πριν από λίγη ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Το μοιραίο τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο άτυχος αναβάτης βγήκε εκτός δρόμου με τη μοτοσικλέτα του.
Άμεσα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γ.Ν.Λ., αλλά ύστερα από λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματά του.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Σήμερα (11-09-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Λάρισας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας».
Αυτή είναι η βασική συνταγή του Ζήνωνα Χριστοφίδη για το λευκό ψωμί. Είναι η συνταγή ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα