Neo

Πάει ΔΕΘ…

Στη Θεσσαλονίκη ‘ανηφορίζει’ αύριο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, προκειμένου να μιλήσει στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Η ομιλία του είναι προγραμματισμένη για τις επτάμισι το απόγευμα, ενώ για αύριο Πέμπτη, είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει για πρώτη φορά από τη θέση του προέδρου του κόμματος στη ΔΕΘ. Τη συνέντευξη θα παραχωρήσει στις εντεκάμισι το πρωί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Αιμίλιος Ριάδης» εντός της HELEXPO ΔΕΘ.
Παρά τον τραυματισμό του, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν ήταν εξ αρχής διατεθειμένος να χάσει αυτή την παρουσία του στη ΔΕΘ, στενοί συνεργάτες του ωστόσο εκτιμούν ότι δεν θα καταφέρει να κάνει την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της έκθεσης. Για αυτήν, το βάρος θα πέσει σε στενούς του συνεργάτες, είτε πρόκειται για τον Γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο, είτε για τον επικεφαλής της ΚΟ Μιχάλη Κατρίνη, ή άλλους βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 13:46 13/09/2022

    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ!!
    ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝΕ …ΚΑΙ ΠΑΕΙ !!

  2. οκ 12:17 13/09/2022

    πριν τη ΔΕΘ δεν πας στην ΕΥΠ πρόεδρε; γιατί δεν ενημερώνεσαι αρμοδίως κι μετά να μας πεις «με παρακολουθούσαν γι αυτό κι γι αυτό» …

    η άρνηση ίσως αποδειχτεί μπούμεραγκ…

  3. οκ 10:47 13/09/2022

    o Aνδρουλάκης πρέπει να μας πει με ποιον θα συγκυβερνήσει. Τώρα, πριν τις εκλογές.

    ο Μητσοτάκης είπε σαφώς ότι θέλει αυτοδυναμία.

    ο Τσίπρα είπε σαφώς ότι θέλει «προοδευτική διακυβέρνηση».

    ας μας πει κι ο Ανδρουλάκης ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τι θέλει…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.