ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Στην αναμονή για τον Λύρατζη

Ρεπό έχουν σήμερα Δευτέρα (26/9) Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλησε να δώσει μια ημέρα στους παίκτες του για να χαλαρώσουν ώστε από αύριο να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 2/10, 21:30), στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα περιμένει τις επιστροφές των διεθνών ώστε να δει σε τι κατάσταση είναι, αλλά θα περιμένει και τον Λευτέρη Λύρατζη. Ο 22χρονος δεξιός μπακ υποβλήθηκε σε μαγνητική στον δεξιό του αστράγαλο που ήταν καθαρή, ωστόσο ο ίδιος ο Καβαλιώτης αμυντικός παραπονιέται πως οι πόνοι δεν τον έχουν εγκαταλείψει. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει χτυπήσει δύο φορές στο ίδιο σημείο από το ξεκίνημα της σεζόν, με αποτέλεσμα να απουσιάσει τόσο από τον επαναληπτικό με τη Λέφσκι Σόφιας για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League όσο και από την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο.

Απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ο Λουτσέσκου δεν μπορεί σίγουρα να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπράντον Τόμας, καθώς ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός υπέστη θλάση στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό και θα μείνει εκτός δράσης για έναν περίπου μήνα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.