ΚΟΣΜΟΣ

Ανακοίνωση του κόμματος

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Οι δηλώσεις Γεραπετρίτη συνιστούν πρώτη οπισθοχώρηση της κυβέρνησης

Ως πρώτη οπισθοχώρηση θεωρεί το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη για την ενημέρωση του Νίκου Ανδρουλάκη σχετικά με την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι εδώ και μέρες το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει καλέσει τον Πρωθυπουργό να άρει το απόρρητο για τους υφισταμένους του στην ΕΥΠ, όπως προβλέπει ο νόμος, ώστε να αποκαλυφθεί ο λόγος της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη θεσμικά ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

«Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη παραδέχθηκε ότι «η κυβέρνηση θα παρείχε απόλυτη κάλυψη και στον διοικητή της ΕΥΠ να ενημερώσει τον κ. Ανδρουλάκη για ό,τι μπορεί να υπάρξει ενημέρωση και άρα είναι προφανές ότι αυτή τη στιγμή, αν ο κ. Ανδρουλάκης το επιθυμεί μπορεί να λάβει τη νόμιμη ενημέρωση», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τονίζει: «Θεσμική ενημέρωση όμως δεν γίνεται στο αυτί ή σε ιδιωτικές συζητήσεις, αλλά δια των θεσμικών διεξόδων που από την πρώτη στιγμή έχει προσδιορίσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.