ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παίρνει και Σιντιμπέ η ΑΕΚ

Ένας εν ενεργεία παγκόσμιος πρωταθλητής θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ! Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της Ένωσης και αύριο «πετάει» για την Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Γάλλος δεξιός μπακ είναι η μεταγραφή που έψαχνε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να «ζεστάνει» ακόμα περισσότερο τον κόσμο ενόψει «Αγιάς Σοφιάς» αλλά και να αποζημιώσει τους 25.000... πιστούς που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας για το νέο γήπεδο.

Έτσι, φέρνει στη Νέα Φιλαδέλφεια τον 30χρονο άσο με τη δεκαετή καριέρα στη Λιλ (2012-2016) και τη Μονακό (2016-2022) και κάτοχο του Μουντιάλ 2018. Ο Σιντιμπέ βρισκόταν στην αποστολή των «τρικολόρ» που κατέκτησαν το τρόπαιο στη Ρωσία και παίξει στο ματς των ομίλων με τη Δανία. Αυτή ήταν και η τελευταία από τις 18 διεθνείς συμμετοχές του, στο διάστημα 2016-2018. Έκτοτε, βρέθηκε κάποιες φορές στις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ όμως δεν έπαιξε.

Έχει πάνω από 220 συμμετοχές στη Ligue 1 και 25 στην Premier League όπου αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έβερτον τη σεζόν 2019/20. Τρία χρόνια νωρίτερα (2016/17) κατέκτησε τον μοναδικό συλλογικό τίτλο της καριέρας του, το πρωτάθλημα με τη Μονακό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.