ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θετική εισήγηση για την άδεια της OPAP Arena

Κάθε μέρα το όνειρο της επιστροφής της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα, πλησιάζει πιο κοντά στην πραγματικότητα. Προχθές (19/9) εγκαινιάστηκε η υπόγεια διάβαση στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου, έργο κομβικής σημασίας για την πρόσβαση στην «Αγιά Σοφιά».

Σήμερα, έγινε η επιθεώρηση ασφαλείας από τα κλιμάκια της Περιφέρειας και της Πυροσβεστικής, που έδωσαν θετική εισήγηση κι έτσι εντός των ημερών αναμένεται η τελική υπογραφή από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής. Όταν γίνει αυτό, το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ θα πάρει επίσημα άδεια λειτουργίας και όλα θα είναι έτοιμα για να ανοίξει τις πόρτες του στους φιλάθλους.

Αυτό θα γίνει με τα εγκαίνια της 30ης Σεπτεμβρίου, που θα αποτελέσουν και test event ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της ομάδας, τρεις ημέρες αργότερα (3/10) εναντίον του Ιωνικού.

Έτσι, συνεχίζονται απρόσκοπτα και οι προετοιμασίες για την τελετή των εγκαινίων, που πιθανότατα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ. Μέσα στις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ανακοινώσει και τη διαδικασία εισόδου στις 30 Σεπτεμβρίου, όπως και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.