ΕΛΛΑΔΑ

Προσφορές go4more – Συνεργασία με Ιατρικό Διαγνωστικό κέντρο Βιότυπος

Ενημέρωση, πρόληψη & αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και του σακχαρώδη διαβήτη

Κατά τον Ιπποκράτη, η πρόληψη είναι προτιμότερη της θεραπείας. Και πράγματι, μπορεί να σώσει ζωές.

Διανύουμε το μήνα Οκτώβριο που έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, με την 25η Οκτωβρίου να έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα κατά της νόσου που αποτελεί και το συχνότερο τύπο καρκίνου στις γυναίκες.

Και ο Νοέμβριος αποτελεί μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον σακχαρώδη διαβήτη, με την 14η Νοεμβρίου να έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα κατά αυτής της μεταβολικής νόσου που θεωρείται η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη χρόνια πάθηση στον κόσμο.

Κεντρικό μήνυμα των ενεργειών ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και το σακχαρώδη διαβήτη, είναι ότι η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπισή τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more και τα Ιατρικά Διαγωνιστικά Κέντρα Βιότυπος, μας υπενθυμίζουν τη σπουδαιότητα της πρόληψης και προσφέρουν στα μέλη του προγράμματος ένα σημαντικό κίνητρο. Συγκεκριμένα, με τη χρήση των καρτών της Εθνικής Τράπεζας κερδίζετε 10% σε go4more πόντους στο κόστος των εξετάσεων.

Βρείτε τις προσφορές go4more που σας ενδιαφέρουν και κερδίστε περισσότερα εδώ.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.