ΕΛΛΑΔΑ

Αποτροπιασμός

Ηλικιωμένη κακοποιεί ετοιμοθάνατη γάτα

Εξοργιστικό βίντεο το οποίο δείχνει ηλικιωμένη να κακοποιεί γάτα στην οποία προηγουμένως έχει ρίξει φόλα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηλικιωμένη γυναίκα έχει διαπράξει το ίδιο έγκλημα στο παρελθόν και έχει καταδικαστεί για αυτό.

Συγκεκριμένα καταδικάστηκε για θανατώσεις ζώων με φόλα πριν από έναν χρόνο, αλλά όπως φαίνεται σε βίντεο, προβαίνει ξανά σε ίδια αποτρόπαιη πράξη με θύμα αυτή τη φορά ένα γατάκι.

Η 80χρονη γυναίκα από τη Νίκαια κακοποιεί βάναυσα το ζώο, αφού πρώτα του έχει ρίξει φόλα λίγο νωρίτερα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γυναίκα τάιζε με φόλες τα γατιά της γειτονιάς και όταν ένα μπήκε στην αυλή της το καταβρέχει για να φύγει από την αυλή της και στη συνέχεια το χτυπά και το σέρνει με ένα καλάμι.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η γυναίκα βάζει μέσα σε μπιφτέκια, γυαλιά ή κάποιο δηλητήριο για να θανατώσει τα ζώα. Ένας από τους γείτονες απαθανάτισε την εγκληματική πράξη της ηλικιωμένης και πλέον μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση των Αρχών.

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.