ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aναφέρει σε δήλωσή του

Μ. Κριθαρίδης: Το νέο δόγμα του "νόμου και της τάξης" χτυπάει και τις συναυλίες

«Νέα έκτροπα της ΕΛ.ΑΣ. και των ΜΑΤ σε μία ακόμα συναυλία με χιλιάδες νέου κόσμου στη Θεσσαλονίκη. Μετά τη συναυλία του Θ. Παπακωνσταντίνου όπου μόλις την προηγούμενη εβδομάδα διατάχθηκε ΕΔΕ για την αναίτια επίθεση των ΜΑΤ σε χιλιάδες κόσμου, η ΕΛ.ΑΣ. της "ασφάλειας παντού" για τον κ. Μητσοτάκη την οποία αδικούμε κιόλας, δεν δίστασε να ρίξει μεγάλες ποσότητες χημικών και πλήθος βομβών κρότου λάμψης στο πλήθος που αποχωρούσε από την τεράστια συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη, με κίνδυνο να επαναληφθεί το σκηνικό από τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου και να έχουμε ποδοπατήματα και πανικό», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Είναι χαρακτηριστικό», συμπληρώνει, «πως στην πλατεία της Ροτόντας όσοι βρίσκονταν στις καφετέριες, άρχισαν να τρέχουν για να απομακρυνθούν από τα επεισόδια καθώς δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν από τα χημικά. Αναστατωμένοι μάλιστα, πολλοί από αυτούς κατέβηκαν στις αποθήκες και τα υπόγεια των καταστημάτων για να προστατευθούν. Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν πάλι σοβαροί τραυματισμοί πολιτών».

«Φαίνεται λοιπόν, πως το νέο δόγμα του "νόμου και της τάξης" αφού χτυπούσε τους νέους σε πλατείες, πανεπιστήμια και πορείες, τώρα τους επιτίθεται και στις συναυλίες. Πού θα φτάσουν ακόμα ο κ. Θεοδωρικάκος και η ΕΛ.ΑΣ. κατ' εντολή πάντα του κ. Μητσοτάκη;», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.