ΕΛΛΑΔΑ

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού

Ολυμπιακός και COSMOTE TV «είδαν με άλλα μάτια» το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η COSMOTE TV συνεργάστηκαν για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία σε πέντε φιλάθλους με προβλήματα όρασης κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Superleague, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι πέντε φίλαθλοι έζησαν με ξεχωριστό τρόπο τη συναρπαστική αναμέτρηση της 17ης Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα, είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν την περιγραφή του αγώνα μέσω ειδικών ακουστικών από τις θέσεις τους στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η 15η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού. Το λευκό μπαστούνι είναι το τεχνικό βοήθημα που χρησιμοποιούν τα άτομα με πρόβλημα όρασης για να εντοπίζουν και να αποφεύγουν τα εμπόδια στην πορεία τους, ώστε να κινούνται ανεξάρτητα και με ασφάλεια.

 

Λεζάντα φωτογραφίας

(Από αριστερά προς τα δεξιά) Ο Παραολυμπιονίκης κ. Δημήτρης  Αμπατζής, ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Νίκος Γαβαλάς, ο δικηγόρος κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, ο αθλητής σε σωματείο τυφλών κ. Δημήτρης Παληαλέξης, ο κ. Γιώργος Κλουβάτος, ιδιώτης με το μεγαλύτερο οπτικοακουστικό αρχείο ελληνικών ομάδων, ο εθελοντής αιμοδότης, κ. Χρήστος Κορομηλάς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.