ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε την ανακοίνωση

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει απαντήσεις. Σαν πολλά "νόμιμα λάθη" δεν μαζεύονται;»

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχολίασε αιχμηρά το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» στο οποίο γίνεται λόγος για παγίδευση κινητών τηλεφώνων υπουργών της κυβέρνησης, που δεν απολάμβαναν της εμπιστοσύνης του πρώην γραμματέα του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Όπως αναφέρει στο σχόλιο του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προστίθεται «άλλη μια ψηφίδα στο συγκεντρωτικό και παρωχημένο μοντέλο με το οποίο ασκεί τη διακυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το δήθεν επιτελικό κράτος αποδείχτηκε παρακράτος, που δεν διστάζει να προβαίνει σε παράνομες παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων και να αφήνει ελεύθερα τα στελέχη του να παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα funds σε βάρος δανειοληπτών».

Επίσης επισημαίνει εκ νέου ότι «το απόρρητο δεν μπορεί να δημιουργεί ανεξέλεγκτες νησίδες στο κράτος υπεράνω του νόμου, κάτι που έγινε αντιληπτό από τις φερόμενες δηλώσεις της εισαγγελέα της ΕΥΠ, Βασιλικής Βλάχου, που έφτασε στο σημείο να πει ότι θα παρακολουθούσε και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στο σχόλιο του, δηλώνει σταθερά προσηλωμένο στη θέση του να πέσει άπλετο φως καθώς υποστηρίζει πως όλα αυτά υπονομεύουν το δημόσιο συμφέρον και τους δημοκρατικούς θεσμούς. «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει απαντήσεις. Σαν πολλά "νόμιμα λάθη" δεν μαζεύονται;», καταλήγει το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.