ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία

Πούτιν: Η Δύση παίζει ένα «επικίνδυνο, αιματηρό και βρόμικο» παιχνίδι

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η Δύση παίζει ένα «επικίνδυνο, αιματηρό και βρώμικο» παιχνίδι γύρω από την Ουκρανία, αλλά τόνισε ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα χρειαστεί στο τέλος να μιλήσουν με τη Ρωσία.

Ο ίδιος είπε ότι η Δύση έχει τυφλωθεί από την αποικιοκρατία και προσπαθεί να τιθασσεύσει τον υπόλοιπο κόσμο.

Συνέχισε λέγοντας ότι η Ρωσία δεν θεωρεί τον εαυτό της εχθρό της Δύσης, ενώ καταφέρθηκε εναντίον των "αλαζόνων" δυτικών ηγετών που είπε ότι είναι έτοιμοι να επιβάλουν τις αξίες τους στον υπόλοιπο κόσμο.

Επιπρόσθετα δήλωσε ότι η Ρωσία δεν θα δεχθεί ποτέ οι δυτικές χώρες να της υποδείξουν τι να κάνει και σημείωσε ότι όσο περισσότερο χρόνο χρειαστεί η Δύση για να το συνειδητοποιήσει αυτό, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το τίμημα.

Κατηγόρησε τη Δύση ότι χρησιμοποιεί τις οικονομικές κυρώσεις και «έγχρωμες επαναστάσεις» εναντίον αντιπάλων καθώς η ίδια δεν μπορεί να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις την ανερχόμενη οικονομική και πολιτική δύναμη της Ασίας.

Παράλληλα τόνισε ότι οι δυτικές χώρες έχουν «παραμερίσει τους κανόνες» των διεθνών υποθέσεων για να διατηρήσουν την κυριαρχία τους και να περιορίσουν τους «πολιτισμούς δεύτερης κατηγορίας», όπως τους βλέπουν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.