ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα

Χαλκιδική: Έφοδος των αστυνομικών σε δύο σπίτια

Στην κατοχή τριών νεαρών βρέθηκαν 339,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ταυτόχρονες αιφνιδιαστικές έρευνες σε δύο σπίτια που χρησιμοποιούσαν τρεις Έλληνες, δύο 18χρονοι και ένας 24χρονος, έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου σε μια περιοχή της Χαλκιδικής, το μεσημέρι της Παρασκευής και τους πέρασαν χειροπέδες.

Στην κατοχή των τριών νεαρών βρέθηκαν 339,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα πιστόλι κρότου– αερίου με 35 φυσίγγια και διάφορα εξαρτήματα πιστολιού, ενώ κατασχέθηκαν και 590 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, περιλαμβάνει ακόμη έναν Έλληνα στο σπίτι του οποίου έγινε έρευνα και κατασχέθηκαν ακατέργαστη και κατεργασμένη κάνναβη, μικροποσότητα κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και δυο κινητά.

Έκρυβε ναρκωτικά και όπλα στο σπίτι του

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας έπεσε ένας 31χρονος Έλληνας στο Αγρίνιο, καθώς υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 17,4 γραμμάρια κάνναβης, 0,9 γραμμάριο κοκαΐνης, δυο αναδιπλούμενα μαχαίρια, μια σιδερογροθιά, μια φαλτσέτα, μια ζυγαριά ακριβείας και 1.750 ευρώ. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας δυο Έλληνες, μετά από έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, όπου κατασχέθηκαν 35,65 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.