ΕΛΛΑΔΑ

Aγνοούνταν τα τελευταία 24ωρα

Χαλκιδική: Στην 31χρονη αγνοούμενη ανήκει η σορός στο Γαλαρινό

Στην 31 ετών γυναίκα, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν τα τελευταία 24ωρα, ανήκει η σορός που βρέθηκε, χθες το βράδυ, σε υπό ανέγερση κατοικία, στο Γαλαρινό Χαλκιδικής. Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναγνώρισης της σορού της και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στο εργαστήρι της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του ΑΠΘ.

Οι αγωνιώδεις αναζητήσεις για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν η 31χρονη έδωσε τελευταία φορά σημεία ζωής. Ο επίλογος των ερευνών γράφτηκε, χθες το βράδυ, όταν μέλη εθελοντικής ομάδας την εντόπισαν νεκρή σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου νεοαναγειρόμενης οικοδομής.

Κατά πληροφορίες, η σορός της έφερε αλλοιώσεις που πιθανολογείται ότι προκλήθηκαν από φωτιά, ενώ εκτιμάται ότι προηγήθηκε πτώση από τον δεύτερο όροφο της ίδιας κατοικίας. Από τη μακροσκοπική εξέταση του πτώματος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν διαπιστώθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Η γυναίκα φιλοξενείτο το τελευταίο διάστημα σε φίλη της στο Γαλαρινό, ενώ η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στις 19 Νοεμβρίου από τον πατέρα της σε αστυνομικό τμήμα του νομού Ηλείας, περιοχή όπου εκείνος διαμένει.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.