ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρωταγωνιστής…

Δεν θα αγκαλιαστούμε σε πλατείες χωρίς προγραμματική συμφωνία

Με στόχο το ΠΑΣΟΚ να μην αποτελέσει συμπλήρωμα κάποιας κυβέρνησης, αλλά να αναγεννηθεί ως πρωταγωνιστής στην πολιτική ζωή του τόπου, στις επόμενες εκλογές, κινούνται στην Χαριλάου Τρικούπη. Σε αυτό το πλαίσιο, επιμένουν να βάζουν ψηλά τον πήχη, ζητώντας ισχυρή εντολή στις εκλογές για να επιβάλουν την σοσιαλδημοκρατική τους ατζέντα και θέτουν τους όρους γύρω από την όποια συζήτηση περί τυχόν μετεκλογικών συνεργασιών.

«Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η ΝΔ πιστεύουν σε προγραμματικές συνεργασίες», υποστήριξε χθες μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος. Εκτιμώντας ότι ο μεν Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να σώσει τον εαυτό και την παράταξή του από την κατάρρευση που θα έρθει στις επόμενες εκλογές, και την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός μιλάει μόνιμα για αυτοδυναμία λέγοντας ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε όσες εκλογές χρειαστεί για να το πετύχει, στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επιμένουν στο πρόγραμμα πολιτικών αλλαγών, βάσει του οποίου θέλουν να γίνει η διακυβέρνηση της χώρας. «Δε θα αγκαλιαστούμε σε πλατείες χωρίς προγραμματική συμφωνία και ιδεολογικό υπόβαθρο. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχει ως συμπλήρωμα, όπως το φαντάζονται στη ΝΔ», είπε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, προβλέποντας ότι θα διαψευστούν αφού «το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρωταγωνιστής στις επόμενες εκλογές».
Για το θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών ρωτήθηκε και ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης, που επέμεινε στην απόφαση του κόμματος για αυτόνομη πορεία και αυτόνομη στρατηγική. «Δεν προσφερόμαστε ως βολικός κυβερνητικός εταίρος, ούτε για τη ΝΔ ούτε για τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε μιλώντας στο ΟΡΕΝ και εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα εκπλήξει αρνητικά και τα δύο μεγάλα κόμματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά πιο αισιόδοξος ακόμα εμφανίστηκε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος Παναγιώτης Δουδωνής. «Η διαίσθησή μου είναι ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μπορεί, αν ενισχυθεί σημαντικά, να φέρει ξανά την ομαλότητα στην χώρα», είπε μιλώντας στον Σκάι 100,3.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 21:47 30/11/2022

    ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΗΔΕΣ -ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ!!!

  2. Αν αγκαλιαστείς με πασοκο, το πιο πιθανό είναι να χάσεις το πορτοφόλι σου. Με Συριζαίο αν αγκαλιαστείς θα χάσεις ακόμα και το βρακί σου. Τέτοια κλεπτοκρατικά κόμματα είναι.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.