ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτρορείο ειδήσεων

Ισπανία: Τέσσερις νεκροί μετά από καβγά σε εκδήλωση γάμου Ρομά

Ως δράστες συνελήφθησαν ένας πατέρας και δύο γιοί του.

Τέσσερις άνθρωποι νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός από καβγά που στήθηκε σε γαμήλιο γλέντι Ρομά στην Ισπανία.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτρορείο ειδήσεων οι τέσσερις άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο έξω από εστιατόριο στο οποίο διεξαγόταν η γαμήλια δεξίωση στην περιοχή Τορεχόν ντε Αρντόζ, περίπου 25χλμ. βορειοδυτικά της Μαδρίτης.

Οι νεκροί είναι μια 70χρονη γυναίκα, δύο άνδρες ηλικίας 40 και 60 ετών και ένα αγόρι 17 ετών..

Οι αστυνομικοί που σάρωσαν την περιοχή αναζητώντας τους δράστες πέρασαν χειροπέδες σε τρία άτομα ενώ ένας τέταρτο αναζητείται. Ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν πατέρα με τα δύο παιδιά του. Πρόκειται για έναν 35χρονο και δύο έφηβους ηλικίας 15 και 16 ετών

«Όταν φτάσαμε στο σημείο βρήκαμε τέσσερις ανθρώπους νεκρούς που είχαν υποστεί πολλαπλά θανατηφόρα τραύματα» δήλωσε εκπρόσωπος των διασωστών.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι τέσσερις τραυματίες, δύο μεσήλικες και δύο γυναίκες με τραύματα στη λεκάνη οι πρώτοι και στο κεφάλι οι δεύτερες, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες εντοπίστηκε περίπου 50χλμ. μακριά από το σημείο του θανατηφόρου καβγά ο οποίος ξέσπασε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής (6/11).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.