ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις

Κολωνός: Έρχονται άλλα 3 εντάλματα σύλληψης για τον βιασμό της 12χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό καθώς τρία νέα πρόσωπα αναμένεται να βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, πρόκειται για άνδρες που αντάλλαξαν με το ανήλικο κορίτσι άσεμνες φωτογραφίες και σκληρά μηνύματα μέσω διαδικτυακών εφαρμογών. Πρόκειται για ποινικά αδικήματα που αφορούν την παιδική πορνογραφία με τις πράξεις να είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει ότι η 12χρονη ήρθε σε επαφή μαζί τους, ενώ η ανακρίτρια θέλει να διασταυρώσει τα στοιχεία από την κατάθεση της ανήλικης με τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να καταλήξει στις κατηγορίες που θα τους απαγγείλει.
Στη φυλακή ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου

Χθες το μεσημέρι της Δευτέρας, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου ο οποίος είχε συναντηθεί δύο φορές με την 12χρονη.

Ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ στις 16 Οκτωβρίου, όμως μετά από σχεδόν τρεις βδομάδες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Οι συνομιλίες της εφαρμογής έδειξαν ότι συναντήθηκε με το παιδί τουλάχιστον δύο φορές, ενώ η 12χρονη τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που τις έδειξαν οι αστυνομικοί.

Κατά την απολογία του ο 55χρονος ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε είχε οποιαδήποτε ερωτική επαφή με την ανήλικη. Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.
Τι λένε συγγενείς και συνεργάτες του 55χρονου προπονητή

Συγγενείς και συνεργάτες του 55χρονου προπονητή, έκαναν λόγο για έναν άνδρα που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα.

«Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και δεν μπορούν να τον κατηγορούν ότι είναι παιδεραστής, δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα. Είμαστε μαζί από τα 20 και είμαι 47 χρονών θα είχε δώσει δικαίωμα», είπε η σύζυγός του.

«Του λέω ‘πού είσαι, χάθηκες’ μου λέει ‘την πάτησα χωρίς να φταίω και δεν μπορώ να το αποδείξω. Καταστράφηκα χωρίς να φταίω και δεν μπορώ να το αποδείξω’. Το τι έγινε δεν μου έλεγε, μου έλεγε «’θα τα πούμε αργότερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά’», είπε φίλος του 55χρονου.
Ηλεκτρολόγος πλοίων: «Νόμιζα ότι ήταν μεγαλύτερη»

Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων ο οποίος επίσης φέρεται ότι βίασε το κοριτσάκι τουλάχιστον τρεις φορές, ισχυρίστηκε ότι πίστευε πως ήταν μεγαλύτερη.

«Συνάντησα τρεις φορές την 12χρονη. Νόμιζα ότι ήταν μεγαλύτερη, της έδωσα χρήματα για να την βοηθήσω όμως δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη», είπε. Να σημειωθεί πως ο 43χρονος πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.
«Έχω στυτική δυσλειτουργία» επικαλέστηκε 34χρονος κατηγορούμενος

Τις κατηγορίες για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, εξακολουθεί να απορρίπτει ο 34χρονος συλληφθέντας, Ευθύμιος Κλωθάκης.

Ο κατηγορούμενος είχε κριθεί προσωρινά τεθεί κρατούμενος στις 19 Οκτωβρίου και μεταφέρθηκε από τις φυλακές της Τρίπολης, ενώ επιμένει στην αθωότητά του επικαλούμενος προβλήματα υγείας.

Ο ίδιος δήλωσε πως άδικα έχει στοχοποιηθεί και ότι πάσχει από σοβαρές ψυχιατρικές ασθένειες και ότι έχει θέματα στυτικής λειτουργίας.
Στην ανακρίτρια σήμερα δύο ακόμη άντρες

Σήμερα πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθούν ο 35χρονος εισοδηματίας από τον Κορυδαλλό και ο 39χρονος υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.