Neo

Μία εικόνα ήταν αρκετή για τον Τσίπρα…

Πολλοί δεν περίμεναν να πάει στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού ο Αλέξης Τσίπρας χθες, ώστε να «σηκώσει» το ζήτημα των πλειστηριασμών που έρχονται, αλλά και να επιδείξει την αλληλεγγύη του προς την δημοσιογράφο, που παραλίγο να χάσει το σπίτι του. Κι όμως, η ιδέα ανήκε στον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και το έναυσμα ήταν μία εικόνα που είδε σε κάποιους τηλεοπτικούς σταθμούς το απόγευμα της Δευτέρας: ο λόγος, δηλαδή, για το «ανθρώπινο ποτάμι» που ξεχείλισε την οδό Αβύδου το απόγευμα μετά την έξωση, χάρη στο οποίο η δημοσιογράφος απέκτησε, έστω προσωρινά, πρόσβαση στο σπίτι της και δεν αναγκάστηκε να αναζητήσει κάποιο μέρος να μείνει το βράδυ. Όταν, λοιπόν, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είδε πόσο μαζική και αυθόρμητη ήταν η προσέλευση του κόσμου που στάθηκε αλληλέγγυος με την Ιωάννα Κολοβού, πήρε την απόφαση να μεταβεί και ο ίδιος εκεί, ώστε να καταστήσει σαφές ότι η δημοσιογράφος δεν είναι μόνη…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ωραία ζακέτα φορούσε ο Αλέξης, φυσικά Αμερικάνικη μάρκα. Δεν φοράει τίποτα φθηνό και Ελληνικό ο ψεύτης και πολιτικός απατεώνας αρχηγός του ΣΎΡΙΖΑ.

  2. Η απόφαση του πλειστηριασμού είχε βγει επί ημερών κυβερνήσεως ΣΎΡΙΖΑ. Μεγαλύτερος ψεύτης, πολιτικός απατεώνας και υποκριτής από τον Τσίπρα δεν υπάρχει.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.