ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον ΣΚΑΪ

Μιχ. Κατρίνης: Αυξάνονται οι απλήρωτοι φόροι και τα χρέη των πολιτών επί ΝΔ

Στο θέμα της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου αναφέρθηκε ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Όπως είπε η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος είναι παραλυτική για την χώρα. Τα προεκλογικά σενάρια δημιουργούν προβλήματα στην οικονομία και στην σταθερότητα της χώρας και ήταν κατηγορηματικός πώς όσο παραμένει η σημερινή κυβέρνηση, θα συνεχίσουν να αυξάνονται οι απλήρωτοι φόροι, θα συνεχίσουν να αυξάνονται τα χρέη των πολιτών κι η ζωή θα συνεχίσει να γίνεται δυσκολότερη.

«Η μεσαία τάξη θα συνεχίσει να πιέζεται, παρότι αρχικά αποτέλεσε το «αντικείμενο του πόθου» του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παράταξής του, για την άνοδό τους στην εξουσία» πρόσθεσε κι εξέφρασε την ανησυχία του ότι «λόγω της σημερινής κατάστασης το ναζιστικό μόρφωμα του κ. Κασιδιάρη φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών της Βουλής. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει όλους».

Για το προεκλογικό σκηνικό που διαμορφώνεται και τη στάση του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Κατρίνης υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι ακολουθεί αυτόνομη πορεία και στρατηγική. «Δεν προσφερόμαστε ως βολικός εταίρος, ούτε για τη ΝΔ, ούτε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε καμία αγωνία να μπούμε σε κανενός είδους κυβερνητικό σχήμα. Μόνο στη βάση της δικής μας πρότασης, την οποία θα καταθέσουμε, θα καλέσουμε τις υπόλοιπες δυνάμεις να μας πουν αν συμφωνούν ή όχι. Επειδή τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, κατεβαίνουν στις εκλογές με κύριο στόχο να δείξουν στους πολίτες, ποιος είναι ο λιγότερο αποτυχημένος στη διακυβέρνηση της χώρας, είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα εκπλήξει αρνητικά και τους δύο.

Το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει διαχρονικά ότι, είτε ως κυβέρνηση, είτε ως αντιπολίτευση, βάζει το εθνικό συμφέρον πάνω από όλα.

Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ αποτελεί εγγύηση ασφάλειας και σταθερότητας της χώρας», τόνισε.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κύριε Κατρίνη όταν ο Κώστας Σημίτης (Αααρών Αβουρής) το 2000 έκλεψε τους Έλληνες στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, οι πολίτες δεν κατέθεταν καν τις φορολογικές τους δηλώσεις. Μιλάς εσύ από το κόμμα δήμιο του Ελληνικού λαού. Ντροπή σου γελοίε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.