LIFESTYLE

«Δεν μου αρέσει πια να φοράω ρούχα»

O Jason Momoa εμφανίστηκε γυμνός στην τηλεόραση

Ήταν, σίγουρα, μια από τις στιγμές που έσπασαν τα τηλεοπτικά κοντέρ. Όταν ο Jason Momoa εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel Live, κανένας δεν περίμενε την εξέλιξη που θα είχε η συνέντευξη του «Aquaman».

Σε κάποια φάση ο δημοσιογράφος του έδειξε μια φωτογραφία όπου ο 43χρονος ηθοποιός ψάρευε γυμνός, μόνο με ένα κομμάτι ύφασμα γύρω από τη μέση του. Όπως εξήγησε εκείνος: «Είναι ένα παραδοσιακό malo, αυτό φορούν οι Χαβανέζοι». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ενώ προετοιμάζεται για τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς «Chief of War», που διαδραματίζεται στη Χαβάη του 18ου αιώνα, «το φοράω κάθε μέρα».

«Προετοιμαζόμουν για το ρόλο, γιατί μου αρέσει να μπαίνω στο πετσί ενός χαρακτήρα, έτσι προσπαθούσα να μαυρίσω στον κ**λο. Και απλά κάποιος έτυχε να με φωτογραφίσει».

Ο Kimmel αστειεύτηκε ότι το ψάρι που έπιασαν θα πρέπει να ένιωσε προδομένο που ψαρεύτηκε από τον ίδιο τον Aquaman και κατόπιν αναρωτήθηκε: «Είναι άνετο;». «Θεέ μου, ναι. Δεν μου αρέσει πια να φοράω ρούχα. Το φοράω κάθε μέρα, συνέχεια».

Όταν ο Kimmel τον ρώτησε αν το φορούσε κάτω από τα ρούχα της συνέντευξης, εκείνος απλά σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να ξεντύνεται μπροστά στην κάμερα, για να μείνει τελικά μόνο με το malo και τον κοινό να ξεσπάσει σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο (η σκηνή είναι μετά το έκτο λεπτό):

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.