ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Πίτσα με τέσσερα τυριά και ελιές

Η αγαπημένη πίτσα με 4 τυριά στην πιο εύκολη και γρήγορη εκδοχή της.

Υλικά
1 συσκευασία έτοιμη ζύμη για πίτσα
10-12 ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι
λίγο δεντρολίβανο
100γρ. μοτσαρέλα χοντροτριμμένη
50γρ. μπλε τυρί
100γρ. γραβιέρα πικάντικη
100γρ. τυρί κρέμα

Διαδικασία

Βήμα 1
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 οC. Λαδώνετε ελαφρά ένα ταψάκι και ανοίγετε τη συσκευασία της ζύμης για πίτσα. Τη στρώνετε στο ταψί και την ισιώνετε με τα δάχτυλά σας.

Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το τυρί κρέμα με το μπλε τυρί, τη γραβιέρα και την μοτσαρέλα και με αυτό το μίγμα αλείφετε όλη την επιφάνεια της πίτσας. Μοιράζετε ομοιόμορφα τις ελιές και πασπαλίζετε με δεντρολίβανο.

Βήμα 3
Βάζετε την πίτσα στον φούρνο και ψήνετε 10 λεπτά. Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 180οC και συνεχίζετε για 15 λεπτά να ολοκληρωθεί το ψήσιμο και να λιώσει όμορφα το τυρί.

Βήμα 4
Ξεφουρνίζετε την πίτσα, την κόβετε σε οκτώ κομμάτια και σερβίρετε αμέσως.

Tips
Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα τυριά που προτείνουμε με τυριά της επιλογής σας.

Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food Styling: Αντωνία Κατή

Πηγή: olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.