ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προβλημάτισε το Βέλγιο ενόψει Μουντιάλ

Προβληματική εικόνα έδειξε το Βέλγιο στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του πριν από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και την πρεμιέρα του με τον Καναδά στις 23 Νοεμβρίου, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Αίγυπτο σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Κουβέιτ.

Την ίδια ώρα η Σερβία έκανε... φύλλο και φτερό το Μπαχρέιν επικρατώντας με 5-1 στο δικό της τελευταίο τεστ πριν από την πρεμιέρα της με τη Βραζιλία στον 7ο όμιλο.

Οι Βέλγοι έπαιξαν χωρίς τον Ρομέλου Λουκακού που ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος και παρά το γεγονός ότι είχαν την κατοχή της μπάλας, δεν έβγαλαν την επιθετικότητα που περίμενε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Στο 33’ μετά από λάθος του Ντε Μπρόινε έξω από την περιοχή, ο Μοχάμεντ έκλεψε την μπάλα και με σουτ έκανε το 1-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Αίγυπτος βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Τρεζεγκέ ενώ το μόνο που κατάφερε το Βέλγιο ήταν να μειώσει στο σκορ στο 76' με τον Οπεντά μετά από ασίστ του Καράσκο.

Στο «Bahrain National Stadium» της πόλης Ρίφα η Σερβία ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Τάντιτς στο 8’ έκανε το 1-0 για τους «πλάβι» με τον Χιλάλ να ισοφαρίζει στο 15’ με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ήρθε... καταιγίδα από γκολ από την πλευρά των Σέρβων με τους Τάντιτς (50’), Βλάχοβιτς (51’), Τζούρισιτς (87’) και Γιόβιτς (89’) που διαμόρφωσαν τον τελικό 5-1.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.