ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης

Την Δευτέρα απολογούνται ο ηλεκτρολόγος και ο προπονητής ποδοσφαίρου

Και οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους πως είχαν διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη ζωρίς ωστόσο να την έχουν συναντήσει διά ζώσης.

Το κατώφλι της πρώην Σχολής Ευελπίδων αναμένεται να περάσουν αύριο Δευτέρα οι δύο νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Πιο συγκεκριμένα ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που εργάζεται σε πλοία και ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου πρόκειται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή και τους εισαγγελέα.

Και οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους πως είχαν διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη ζωρίς ωστόσο να την έχουν συναντήσει διά ζώσης.

Στο μεταξύ την Τρίτη θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι άλλοι δύο που συνέληφθησαν για την υπόθεση του βιασμού του μικρού κοριτσιού. Ο λόγος για τον 35χρονο και τον 39χρονο.

Σημειώνεται πως και οι τέσσερις νέοι συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής. Το πλαίσιο ποινής για τη συγκεκριμένη κατηγορία, ανέρχεται σε 10 – 15 χρόνια φυλάκισης.

Τι βρήκαν οι αρχές στο σπίτι του 43χρονου

Δύο ημέρες η ειδική ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και του Τμήματος αναζητήσεων «χτένιζαν» την περιοχή της Κορίνθου για να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στον 43χρονο Α.Μ τον τέταρτο από τα πρόσωπα σε βάρος των οποίων εξεδόθη ένταλμα σύλληψης καθώς ο άνδρας φέρεται να ήρθε με την 12χρονη μαθήτρια του Κολωνού μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και να συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές στα Σεπολια.

Η ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ, εντόπισε τον 43χρονο, ηλεκτρολόγο πλοίων το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου στην περιοχή της Κορίνθου και ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr στη θέση Περιγιάλι, Λεχαίου. Ο άνδρας που διαμένει στην Αθήνα, είχε βρει καταφύγιο σε μονοκατοικία προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό δεν είχε δουλειά καθώς τον είχαν απολύσει από την ναυτιλιακή εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

Εν τω μεταξύ, λεπτομέρειες για τη «δράση» του 43χρονου ηλεκτρολόγου, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στην Ευελπίδων για την υπόθεση της 12χρονης και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο «διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 4-11-2022, στην περιοχή της Κορίνθου, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων, 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

- 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop)
- 2 υπολογιστές tablet
- 5 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι
- 3 μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (CD)
- 1 συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB)
- 2 φωτογραφικές μηχανές
- 2 κάρτες μνήμης
- 1 δισκέτα και
- 5 κινητά τηλέφωνα

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.