ΕΛΛΑΔΑ

Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

Μετά από 3 εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ ΠΠ του Νοσοκομείου Σωτηρία, χάρη στην μάχη ζωής που δόθηκε από τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και από τον ίδιο, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος βγήκε από τη ΜΕΘ και από το Νοσοκομείο και ήδη βρίσκεται στο σπίτι του, κοντά στους δικούς του. Ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης, με ορίζοντα την πλήρη ανάρρωσή του από τη σοβαρή περιπέτεια, που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του.

Η οικογένειά του σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:
"Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους γιατρούς, νοσηλευτές και το συνολικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σωτηρία, τον καθέναν και την καθεμιά προσωπικά, που επί 3 εβδομάδες μεριμνούσε και αγρυπνούσε, με αφιέρωση και αυταπάρνηση, νύχτα και μέρα. Επίσης τους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Γεννηματάς, που επελήφθησαν σε κρίσιμο χρόνο, για την διάσωση της ζωής του. Κι ακόμη όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, βοηθούς, φυσιοθεραπευτές που συνέδραμαν και όλους όσοι κινητοποιήθηκαν. Η ευγνωμοσύνη μας θα είναι δια βίου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες, που δεν εκφράζονται με λόγια, αρμόζουν στην υπεύθυνη της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής, Καθηγήτρια Αντωνία Κουτσούκου και σε όλη την ομάδα της.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ιατρό Νίκο Πτώχη και στην ομάδα του, που πραγματοποίησε με ακρίβεια κι επιτυχία τον εμβολισμό των αγγείων που αιμορραγούσαν, σώζοντας τη ζωή του ασθενούς.
Κι ακόμη στους γιατρούς του Ιατρικού Αθηνών Νίκο Αγγέλου και του Σωτηρία Αγγελική Λεβέντη, που προσέτρεξαν σε ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή. Επίσης στους προσωπικούς του ιατρούς, Νίκο Ζαμάνη και Γαβριήλ Νταχάμπρε για την πολύτιμη συμβολή τους, καθώς και στην ιατρό του Ιπποκρατείου Πένυ Γιάννου.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ιατρικού Αθηνών, Γιώργο και Βασίλη Αποστολόπουλο, για την αμέριστη και αδιάλειπτη υποστήριξή τους, καθώς και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γεννηματάς Ελευθέριο Μπούλια, που μερίμνησε στους κρίσιμους χρόνους.
Σε όλο αυτό το διάστημα ήταν καθοριστικής αξίας η αγάπη τόσο των φίλων και οικείων του Νίκου Κωνσταντόπουλου, όσο και πάρα πολλών ανθρώπων, που εκφράσθηκε με συγκινητικό τρόπο και με την αθρόα προσφορά αίματος, κίνηση που δίνει ζωή. Το αίμα που συγκεντρώθηκε θα παραχωρηθεί στο Ε.Σ.Υ. για να σωθούν οι ζωές και άλλων ανθρώπων."

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Με την σωστή ενέργεια των Ευχαριστιών που εξέφρασε ο ειλικρινής Νίκος Κωνσταντόπουλος προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ε.Σ.Υ. ,
  παίρνω και εγώ την ευκαιρία να τονίσω εδώ ότι αυτό
  ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΥΓΜΑ για όλο τον ελληνικό πληθυσμό
  δεν το έκανε η Φρειδερίκη ή , ο Παπάγος !
  Ούτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ,
  τότε που οι πάρα πάνω του χάρισαν την πρωθυπουργία για τα μεγάλα του φρύδια. ….., ή ότι άλλο θα προσθέσει σε ομοιοκαταληξία η ΒΕΡΥΚΙΟΥ ….,
  Ρεζιλεύοντας έτσι τους Ζακυνθινούς συμπατριώτες της !
  Δεν έφεραν το Ε.Σ.Υ. ούτε οι αποστάτες της Ε.Κ. του Μητσοτάκη πατρός ,
  μηδέ οι χουντικοί του Παιδόπουλου και του ΙΩΑΝΝΙΔΗ !
  Ακούς τώρα Βερύκιου;
  Δεν το σκέφτηκε καν, ούτε και την δεύτερη φορά όταν τον ξανάφεραν τα πλουτοκρατικά συμφέροντα τον εθνάρχη σου και διακυβέρνησε την χώρα μας μετά την επταετή του κρυψώνα στο Παρίσι .
  Ναι ο εθνάρχης σου,Μαργαρίτα !
  Δεν το το σκέφτηκε κανείς ! Το γέννησε και το εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ,
  του Γεννηματα ,
  του Σημίτη του Γιώργου και της Φώφης ….
  Μπες τώρα και δώσε μας τον βούρκο σου αντί ευχαριστιών Γιαυτό το επίτευγμα της Ελληνικής Κοινωνίας μας ,
  εσυ και τα τρόλς του ΣΥΡΙΖΑ .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.