Neo

Αναγνώριση στη στήριξη της Θράκης

Για τιμή στο πρόσωπό του και συγχρόνως πρόκληση, μιλά ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής, αναφερόμενος στον ορισμό του στη θέση του Γραμματέα του Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ. Η ερμηνεία, δε, που αποδίδει, είναι διαφορετική από αυτή που θα περίμενε κανείς.
Πέραν του ενδιαφέροντος που μπορεί να έχουν τα ζητήματα Άμυνας, ειδικά στην παρούσα συγκυρία, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκρινε ότι η επιλογή του προέδρου και του γραμματέα του κόμματος στο πρόσωπό του, αντανακλά και την μεγάλη σημασία και την αναγνώριση στη διαχρονική στήριξη της Άμυνας της χώρας από την κοινωνία της Θράκης. «Από τότε που η Θράκη ήταν η παραμελημένη και ‘μακρινή’ περιοχή, γεμάτη αμφισβητήσεις, μέχρι και σήμερα που ο δυναμικός ρόλος της αναγνωρίζεται και οι δυνατότητές της αναδεικνύονται προς αξιοποίηση, επί δεκαετίες η κοινωνία της βρίσκεται στην ‘πρώτη γραμμή’, φιλοξενεί και στηρίζει μεγάλο μέρος του αμυντικού μας οικοδομήματος και ανθρώπων που το υπηρετούν», είπε, δηλώνοντας έτοιμος μαζί με τους σημαντικούς αναπληρωτές Γραμματείς και τους συνεργάτες του Τομέα να σταθεί αντάξιος της τιμής αυτής, για δουλειά, γνώση, συνεργασίες, συγκλίσεις και έλεγχο προς όφελος πρωτίστως της χώρας.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Nα μια ακόμη απόδειξη ότι οι πολιτικοί μας και οι πολίτες δεν είμαστε όλοι ίδιοι !
    Οι καλοί σαν τον πρώην επιτυχημένο υπουργό του ΠΑΣΟΚ της διακυβέρνησης του 44% που μας έσωσε από την πτώση μας στα βράχια ,
    παραμένουν αφοσιωμένοι στην προσφορά τους για δίκαιη πρόοδο και το κοινό καλό για την πατρίδα μας ,
    την Ειρήνη στον κόσμο
    και την βελτίωση των κλιματικών αλλαγών στον Πλανιτη μας!
    Όχι μονάχα για την περισυλλογή ψήφων όπως βλέπουμε δυστυχώς να κανει σημερα το δίπολο ΝΔ. , ΣΥΡΙΖΑ .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.