ΕΛΛΑΔΑ

Στο 16ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης

Αναζητούν ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε μηχανή και εξαφανίστηκε

Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται στο 16ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Τροχαίας Λάρισας για να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός ενός οχήματος που προκάλεσε τον τραυματισμό δυο νεαρών οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έξω από τον Τύρναβο, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί αφήνοντάς τους αβοήθητους.

Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται στο 16ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης, στην έξοδο του Τυρνάβου, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 21 και 19 χρόνων, η οποία έπεσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Αντί να σταματήσει για να τους βοηθήσει ή να καλέσει ασθενοφόρο, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε τα δυο θύματα που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Ο ένας νεαρός νοσηλεύεται στη Χειρουργική κλινική με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ ο άλλος έφερε επιφανειακά τραύματα και μώλωπες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.