ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Γιατί την διέγραψα»

Ανδρουλάκης: Η Καϊλή ήταν «δούρειος ίππος» της ΝΔ

«Από τις 26 Ιουλίου και μετά υπήρξε μια εξέλιξη που με οδήγησε να πάρω μια απόφαση και να την συζητήσω στην ευρωομάδα των σοσιαλιστών. Από την πρώτη ώρα που πήγα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την καταγγελία μου μετά τον εντοπισμό του Predator, η κ. Καϊλή έκανε δήλωση πως αυτό είναι κάτι σύνηθες, ότι αυτό συμβαίνει συχνά και σε πολλούς, και στην ίδια και σε άλλους ευρωοβουλευτές ενώ κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ακόμη, ενημερώθηκα ότι στην Επιτροπή Pega της Ευρωβουλής που ασχολείται με τις υποκλοπές προσπαθούσε να υποβαθμίσει το θέμα και ότι επεδίωκε να μην συζητηθεί το θέμα αυτό στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον ΑΝΤ1, ερωτηθείς για την Εύα Καϊλή και την διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Παρασκευής.

Σε ότι αφορά την κλιμάκωση της κρίσης στις σχέσεις της κ. Καϊλή με τον ίδιο και με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδορυλάκης είπε στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» του ΑΝΤ1 ότι, εκτός από το θέμα των υποκλοπών, «την ενημερώσαμε να δηλώσει αποχή στις εκλογές για τον Γραμματέα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ψήφισε τον υποψήφιο του ΕΛΚ».

«Δεν είμαι δικαστής. Από την προηγούμενη εβδομάδα με ξένισε η αναφορά στο Κατάρ και πήρα δημοσίως αποστάσεις από τις θέσεις της. Επί της ουσίας δεν ξέρω που θα πάει αυτή η υπόθεση. Χθες βράδυ πήρα την απόφαση αυτή για να προστατεύσω την παράταξη. Η διαγραφή έγινε για πολιτικούς λόγους. Το ποτήρι δεν είναι μισογεμάτο, έχει ξεχειλίσει. Ήδη από τον Σεπτέμβριο είχα ενημερώσει το προεδρείο των Ευρωσοσοσιαλιστών πως δεν θα ήταν στα ψηφοδέλτια ξανά η κ. Καϊλή», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμπλήρωσε ότι «το σύστημα εξουσία της ΝΔ χρησιμοποιούσε ως “δούρειο ίππο” την κ. Καϊλή. Είχε τις ίδιες αγωνίες με τους ευρωβουλευτές της ΝΔ για τις υποκλοπές και την επιτροπή Pega».

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 14:12 10/12/2022

    ΤΟΝ «ΞΕΝΙΣΕ» ΚΑΙ ΤΟΝ «ΞΕΧΤΕΝΙΣΕ» ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ «ΞΙΝΙΣΕ» ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ!!!
    ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.