ΕΛΛΑΔΑ

Απαγορεύτηκε στον πατέρα Αντώνιο και σ' άλλα τρία πρόσωπα να εισέρχονται στις δομές της «Κιβωτού»

Διάταξη με την οποία απαγορεύουν στον πατέρα Αντώνιο και άλλα τρία πρόσωπα να εισέρχονται σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου εξέδωσαν οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση των καταγγελιών παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή.

Σύμφωνα με τη διάταξη, ο πατέρας Αντώνιος και τα άλλα τρία πρόσωπα δεν μπορούν να πλησιάζουν σε εγκαταστάσεις του ΜΚΟ με βάση τις διατάξεις του αστικού κώδικα που αφορούν την προστασία ανήλικων παιδιών.

Η διάταξη έχει ισχύ για 90 ημέρες και κατόπιν του διαστήματος αυτού, για τη διατήρησή της θα πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση. Σκοπός της απόφασης των δύο εισαγγελέων είναι να παραμείνουν τόσο ο ιερέας όσο και τα άλλα τρία ελεγχόμενα πρόσωπα, μακριά από ανήλικα που φιλοξενούνται στη δομή ώστε να μην έχουν τη δυνατότητα να τα επηρεάσουν.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Mε συντριβή ψυχής ψυχής διαβάζω κατηγορίες εναντίον του πατρός Αντώνιου γιατί , έχω στην διαθήκη για πολλά υπάρχοντα μου την «κιβωτό του ».
  Δεν είδα ποτέ την κοινωνική εργασία του σαν τίποτε άλλο από πρέπουσα και θεάρεστη .
  Τώρα αμφιβάλω και θα ήθελα όπως όλοι οι Έλληνες να
  μάθουμε τι έχει πράγματι συμβεί.
  Ας σπεύσουν οι ανεξάρτητες δικαστικές αρχές να ξεκαθαρίσουν τα Γεγονότα .
  Οι «δημοσιογραφικές πληροφορίες » τις περισσοτερες φορές στην πατρίδα μας ζυμώνονται με συμφέροντα και αυτό τον Σιχαίνομαι!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.