LIFESTYLE

Το "αντίο" του Τραβόλτα

Κίρστι Άλεϊ: Πέθανε η Αμερικανίδα ηθοποιός σε ηλικία 71 ετών

Εφυγε από τη ζωή η αγαπημένη Αμερικανίδα ηθοποιός Κίρτσι Άλεϊ, σε ηλικία 71 ετών.

Η Κίρστι Άλεϊ, η οποία κέρδισε δύο βραβεία Emmy για την ερμηνεία της στις σειρές "Cheers" και "David's Mother", έφυγε σήμερα από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στο Χόλιγουντ.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός πέθανε μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, ανέφεραν τα παιδιά της Τρου και Λίλι Πάρκερ σε μια ανάρτηση στο Twitter, ενώ την Άλεϊ αποχαιρέτησε μέσω Instagram και ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία "Κοίτα ποιος μιλάει" , Τζον Τραβόλτα.

"Σε αγαπώ Κρίστι. Το ξέρω ότι θα συναντηθούμε και πάλι", έγραψε μεταξύ άλλων ο Τζον Τραβόλτα σε ανάρτησή του στο instragram.


Ο μάνατζερ της Αμερικανίδας ηθοποιού, Ντόνοβαν Ντότρι, επιβεβαίωσε τον θάνατό της στο Associated Press. "Όσο εμβληματική κι αν ήταν στην οθόνη, ήταν ακόμα πιο εκπληκτική μητέρα και γιαγιά", ανέφερε η δήλωση των παιδιών της.


Η Κρίστι Άλεϊ γεννήθηκε το 1951 στο Κάνσας των ΗΠΑ και το 1969 γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας για να σπουδάσει αρχιτεκτονική και διακόσμηση. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το πραγματοποίησε το 1982 με τη συμμετοχή της στην ταινία "Star Trek: Η Οργή του Καάν" και υποδυόταν τη Σάβικ, την αξιωματικό του αστροστόλου από τον πλανήτη Βούλκαν.

Η Άλεϊ ήταν γνωστή για το ρόλο της ως Ρεμπέκα στην κωμική σειρά του NBC "Cheers", όπου κέρδισε το Βραβείο Έμμυ και Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού, το 1991.
Επίσης πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων τις Θερινό σχολείο (1987), Φονική καταδίωξη (Shoot to Kill) (1988), Κοίτα ποιος μιλάει (1989), Sibling Rivalry (1990), Μπερδέματα για δύο (It Takes Two)(1995), Αποδομώντας τον Χάρι. Έλαβε το δεύτερό της βραβείο Έμμυ για τη Μητέρα του Ντέιβιντ (David’s Mother) .

Tο 1985 ξεχώρισε με την ερμηνεία της στην τηλεοπτική σειρά του ABC "Βόρειοι και Νότιοι" μαζί με τον Πάτρικ Σουέιζι ενώ αξέχαστη έχει μείνει η ερμηνεία της στη ρομαντική κομεντί "Κοίτα ποιος μιλάει" με συμπρωταγωνιστή τον Τζον Τραβόλτα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.