ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνική Αστυνομία

Κολωνός: Ένταλμα σύλληψης για τον "Μιχάλη" που πήγαινε το παιδί στα ραντεβού της φρίκης

Την σύλληψη του νεαρού άντρα που συνόδευε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό στα «ραντεβού» της σεξουαλικής κακοποίησης της, διέταξε η ανακρίτρια της υπόθεσης, με ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε σε βάρος του.

Η δικαστική λειτουργός προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες στην έκδοση του όγδοου εντάλματος σύλληψης εμπλεκόμενου στην σεξουαλική βία και εκμετάλλευση του παιδιού, με πρωταγωνιστή στην φρίκη τον προσωρινά κρατούμενο Ηλία Μίχο.

Το ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια αφορά πρόσωπο που η ίδια η 12χρονη έχει κατονομάσει ως «ο Μιχάλης» ,το οποίο φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στα βασανιστήρια που βίωνε η ανήλικη.

Ο «Μιχάλης» φέρεται να έχει ποινικό παρελθόν ως μαστρωπός και έχει κατονομαστεί από το παιδί ως ο «συνοδός» της στα αυτοκίνητα των πελατών του Μίχου. Πρόκειται για νεαρό σε ηλικία άνδρα ο οποίος φαίνεται πως κανόνιζε και ο ίδιος τα ραντεβού της φρίκης για το κοριτσάκι, όπως έκανε και ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση Ηλίας Μίχος.

Το παιδί, φαίνεται πως στις καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές έχει αναφερθεί εκτενώς στον «Μιχάλη» ο οποίος εμφανίζεται να παροτρύνει το κορίτσι «να υπακούει» μόνο σε όσα της ζητούσε ο ίδιος και Μίχος. Θεωρείται επίσης πρόσωπο που όπως και ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας από τον Κολωνό, κανόνιζε «ραντεβού» του παιδιού σε ξενοδοχεία. Μάλιστα φέρεται να πίεζε το κορίτσι, όταν αυτό αρνιόταν να πάει στα επίμαχα ραντεβού που της κανόνιζαν με «πελάτες» που την περίμεναν σε ξενοδοχεία.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι συνολικά δέκα κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης αλλά και πρόσωπα που την είχαν συναντήσει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.