ΕΛΛΑΔΑ

Lucky: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρύλου της Formula 1, Bernie Ecclestone, αποκλειστικά στην COSMOTE TV

  • Πρεμιέρα τη Δευτέρα 5/12 στις 21.00 στο COSMOTE SPORT 5HD

Τη ζωή του Bernie Ecclestone, ο οποίος βρέθηκε στο «τιμόνι» της Formula 1 για περισσότερα από 40 χρόνια και τη μετέτρεψε σε κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, παρουσιάζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Lucky», που έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Μέσα από τα 8 επεισόδια του ντοκιμαντέρ θα παρακολουθήσουμε βήμα-βήμα τα σημεία-σταθμούς της διαδρομής του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Formula 1. Από το 1949 που δοκίμασε για πρώτη φορά την τύχη του ως οδηγός της Formula 3, έως το 1978 που έγινε διευθύνων σύμβουλος της Formula One Constructors Association (FOCA), αλλά και τη θέση του στο σήμερα. Εκτός από την επιχειρηματική πορεία του Ecclestone, η σειρά θέτει στο μικροσκόπιο και την προσωπική του ζωή, όπως τους τρεις γάμους του, τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή και δωροδοκία, αλλά και την αμφιλεγόμενη για πολλούς προσωπικότητά του.

Το «Lucky», σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με BAFTA, Manish Pandey (Senna), θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5/12 στις 21.00 στο COSMOTE SPORT 5HD και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή την ίδια ώρα στο κανάλι. Αμέσως μετά την προβολή του, κάθε επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για on demand προβολή στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.